SKANDAL U AUSTRALIJI! Novaku onemogućena lekarska pomoć, a EVO I ZAŠTO!

Autor:

Sport

03.01.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser doživeo je još jednu neprijatnu scenu.

SKANDAL U AUSTRALIJI! Novaku onemogućena lekarska pomoć, a EVO I ZAŠTO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniseri Srbije trenutno pokušavaju da izbore plasman u četvrtfinale Junajted kupa. U prvom meču okršaja sa Australijancima rekete upravo ukrštaju Novak Đoković i Aleks de Minor. 

Ipak, ono što nikako ne može da raduje navijače iz Srbije je neprijatna scena koju je svetski broj jedan doživeo. Naime, Novak ima probleme sa zglobom desne ruke. Ovaj put, problem nije bio zglob, ali usled nove povrede, Đoković je zatražio lekarsku pomoć. Potom je usledio šok. 

 

 

Sudija je odbio da dozvoli lekarski tajmaut. Arbitar je procenio da je srpski teniser zakasnio sa zahtevom za pauzu, iako ju je želeo još prethodni gem. 

Naredni meč će se odigrati u ženskoj konkurenciji. U drugom meču susreta reprezentacije, snage će sa Australijankom Ajlom Tomljanović odmeriti Natalija Stevanović, danas rangirana kao 184. teniserka na planeti. 

Naporni tempo odražava se i na najboljeg tenisera sveta, ali i na Olgu Danilović. Naša najbolja igračica prepustila je mesto u drugom duelu pomenutoj Nataliji, najverovatnije usled premora. 

Ostaje da se vidi da li će srpski teniseri uspeti i pored brojnih povreda da savladaju reprezentaciju Australije protiv koje su svakako favorizovani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading