SKANDAL U PERTU: Novaka su toliko IZREVOLTIRALI da je pretio da neće nastaviti meč!

Autor: P. Z.

Sport

02.01.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je bio veoma ljut.

SKANDAL U PERTU: Novaka su toliko IZREVOLTIRALI da je pretio da neće nastaviti meč!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastao se na Junajted kupu sa Jiržijem Lehečkom, u drugom meču duela između Srbije i Češke.

Iako je Nole ubedljivo osvojio prvi set, u jednom trenutku je zapretio da neće nastaviti sa igrom.

Naime, od samog starta meča, Novak se bunio zbog upaljenih reflektora usred bela dana, a posle petog gema je počeo i da preti.

Žalio se kod sudije, potom je tražio i razgovor sa supervizorom.

- Zašto su usred dana uključena svetla, želim objašnjenje - ljut je bio Novak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, teniska reprezentacija Srbije protiv selekcije Češke igra poslednji meč E grupe Junajted kupa.

Prvi meč u duelu Srbije i Češke pripao je našem rivalu, pošto je Marketa Vondrušova pobedila Olgu Danilović. Zbog toga, Novak ima imperativ pobede u duelu sa Lehečkom.

Prethodno je Srbija pobedila Kinu sa 2:1, a Kina Češku sa 3:0, pa je našoj reprezentaciji potreban trijumf nad Česima kako bi obezbedila plasman u četvrtfinale.

Prema pravilima Junajted kupa, mesto u četvrtfinalu obezbediće pobednik svake grupe, kao i dve najbolje drugoplasirane, ali po zanimljivom ključu. S obzirom na to da se po tri grupe igraju u Sidneju i Pertu, u nokaut fazi će se naći po jedna najbolja drugoplasirana ekipa iz oba grada.

Pošto je žreb za četvrtfinale već poznat, ukoliko Srbija bude prva u grupi, za polufinale će se boriti sa pobednikom C grupe, u kojoj se nalaze Velika Britanija, Australija i SAD. Sa druge strane, ako se desi da Srbija dalje prođe kao najbolja drugoplasirana reprezentacija iz Perta, u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika A grupe, u kojoj se nalaze Španija, Brazil i Poljska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading