VELIKI PEH ZA SRBIJU! Olga Danilović NE IGRA u Pertu!

Autor:

Sport

03.01.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka neće pomoći reprezentaciji u četvrtfinalu Junajted kupa.

VELIKI PEH ZA SRBIJU! Olga Danilović NE IGRA u Pertu!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Teniseri Srbije trenutno pokušavaju da izbore plasman u četvrtfinale Junajted kupa. U prvom meču okršaja sa Australijancima rekete upravo ukrštaju Novak Đoković i Aleks de Minor. 

Naredni meč će se odigrati u ženskoj konkurenciji. Ono što nikako ne može da raduje navijače iz Srbije je izostanak Olge Danilović. Trenutno 121. igračica sveta neće igrati protiv Ajle Tomljanović, najverovatnije usled premora. 

Umesto nje, u drugom meču susreta reprezentacije snage će sa Australijankom odmeriti Natalija Stevanović, danas rangirana kao 184. teniserka na planeti. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Podsetimo, Olga Danilović je izgubila od Kinven Ženg sa 6:4, 6:2 prvog dana takmičenja, a potom je igrala miks dubl sa Novakom Đokovićem, bili su bolji od Žižen Žanga i Linven Ženg sa 6:4, 1:6, 10:6.

U drugom kolu Marketa Vondrouševa dobila je našu teniserku 6:1, 3:6, 6:3, koja je potom sa Hamadom Međedovićem igrala miks dubl. Pobedili su tandem Mirjam Kolodzejova - Petr Nouza u tri seta (4:6, 7:6, 10:8), poslali reprezentaciju Češke kući, a naš tim odveli u četvrtfinale Junajted kupa.

Naporni tempo odražava se i na najboljeg tenisera sveta. Novak Đoković tražio je tretman lekara na duelu sa Aleksom de Minorom, a ostaje da se vidi da li će ovo biti olakšica australijskoj reprezentaciji u pokušaju da savlada poimence kvalitetniju Srbiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading