NOVAK ZABRINUO SVE SRBE! Đoković PROGOVORIO o povredi! Ovo se nikome NEĆE svideti!

Autor:

Sport

02.01.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrfinale Junajted kupa, gde će joj rival biti Australija.

NOVAK ZABRINUO SVE SRBE! Đoković PROGOVORIO o povredi! Ovo se nikome NEĆE svideti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Iako lišeni pomoći Novaka Đokovića, koji nije nastupio u meču protiv Čeha, srpski asovi Hamad Međedović i Olga Danilović su uspeli da odvedu izabranike Viktora Troickog među osam najboljih selekcija u Pertu.

Poen odluke četi Viktora Troickog doneo je miks dubl u sastavu Hamad Međedović i Olga Danilović, ali su srpski navijači više bili zabrinuti povredom najboljeg tenisera sveta.

Tokom konferencije za medije, posle prolaska u četvrtfinale, Nole je izneo reči hvale za Olgu i mladog Pazarca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Veoma sam ponosan na svoje saigrače. Dosta sam se nervirao gledajući odlučujući meč sa klupe. Velike zasluge pripadaju Olgi i Hamadu, jer su pobedili češki dvojac koji nije imao šta da izgubi - rekao je Novak, a zatim sve zabrinuo kada je otkrio stanje njegove povrede:

- Nadam se da se situacija neće pogoršati. Osetio sam to na zagrevanju pre meča i tražio sam pomoć pre, tokom i posle meča. Nije mi prvi put da se suočavam sa nečim ovakvim u svojoj sportskoj karijeri. Znao sam da se snađem i da dobro završim meč. Verujem da mogu dobro da se oporavim i da budem spreman za naredni duel.

Potom je prvi reket sveta dodao:

- Naravno, situacija sa zglobom je malo zabrinjavajuća, ali uzbuđen sam što mogu da doprinesem da moja zemlja napreduje. Suočavanje sa domaćinom obezbediće sjajnu atmosferu na terenu i borićemo se do kraja - istakao je Novak Đoković.

Srbija i Australija sastaju se u četvrtfinalu Junajted kupa u sredu, 3. januara, a prvi bi na teren trebalo da izađu De Minor i Đoković oko 10 časova ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading