ITALIJANI NAJAVILI DOLAZAK PIKSIJEVOG "ORLA"! Samardžić prelazi u šampiona Serije A!

Autor:

Sport

02.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo ozvaničenje transfera.

ITALIJANI NAJAVILI DOLAZAK PIKSIJEVOG "ORLA"! Samardžić prelazi u šampiona Serije A!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije

Prethodnih dana mediji na Apeninima su se utrkivali oko transfera u zimskom prelaznom roku, a među najzanimljivijim temama bila je i gde će Lazar Samardžić nastaviti karijeru.

Prvotimac Udinezea nalazi se na meti Napolija, a kako tvrdi italijanska štampa, šampion Italije će na račun njegovog bivšeg kluba uplatiti 20 miliona evra uz 5.000.000 evropskih novčanica na ime bonusa.

Navodi se i da će ugovor biti potpisan na pet godina uz platu u iznosu od 2.5 miliona evra po sezoni, što je daleko više nego što recimo prima najbolji igrač ovog kluba Kviča Kvarchelija!

 

 

Dodaje sa da je Samardžić zamena za Pjotra Zjelinskog, kome na kraju sezone ističe ugovor. Lazar je u prethodnom periodu skoro isključivo igrao na poziciji klasičnog veziste.

Cela priča još više dobija na značaju ako se vratimo dan unazad na čestitku Napolija povodom Nove godine, na kojoj se vidi igrač sa brojem 24, koji Samardžić sada nosi u redovima crno-belih. Trenutno u redovima kluba taj broj nosi Jens Kajuste, ali interesantno je da na momak na ilustraciji neodoljivo liči na Lazara, nimalo na Šveđanina.

Potvrdu transfera najverovatnije možemo očekivati i pre vikenda, pošto se ističe da bi Srbin mogao da debituje već u sledećem kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading