PREOKRET! Srpski reprezentativac zamalo završio u Interu, a sada ga hoće ŠAMPION ITALIJE!

Autor:

Sport

25.12.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni igrač mogao bi već u januaru da pojača Napoli.

PREOKRET! Srpski reprezentativac zamalo završio u Interu, a sada ga hoće ŠAMPION ITALIJE!

Foto: FSS

Srpski reprezentativac i igrač Udinezea, Lazar Samardžić, dovodio se u prethodnom prelaznom roku u vezu sa Interom. Delovalo je da veliki transfer samo čeka ozvaničenje, a onda se posao izjalovio i srpski fudbaler je ostao u Udinama. 

Sada je za Samardžićeve usluge zainteresovan i aktuelni šampion Italije, Napoli. Naime, bivši i igrač Herte predstavljao bi prirodnu zamenu za Eljifa Elmasa. Transfer veznjaka u Lajpcig je gotovo izvesna stvar, a jug Italije će možda napustiti i Pjotr Zjelinski. 

S obzirom na mnogobrojne odlazne transfere iz veznog reda Napolija, Samardžić bi bio idealna opcija da popuni rupe na sredini terena aktuelnog šamšpiona. 

Foto: Instagram.com/lakisamar10, PRofimedia

Lazar Samardžić u dresu Udinezea

Prema pisanjima medija sa Apenina, transfer saga se već ozbiljno zahuktava, tako da bi do promene sredine moglo da dođe već u januarskom prelaznom roku. 

Nije samo Napoli zainteresovana partija, Juventus je takođe označio Samardžića kao zimsku metu, te bi u slučaju novog zaokreta, Lazar postao saigrač drugih srpskih reprezentativaca, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića. 

Samardžićev Udineze trenutno leži na dalekoj 17. poziciji u Italiji. Tokom uvodnih rundi Serije A, bio je jedan od najboljih igrača Udinezea, postigao dva pogotka u prvih šest kola, da bi zatim golgeterski stao. Potom je u narednih deset prvenstvenih utakmica zabeležio još dve asistencije. Odnosi srpskog veziste sa trenerom Gabrijeleom Ćofijem nisu idealni i nemali broj detalja ukazuje na mogući rastanak ove zime.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading