PEVAČICA OTVORILA DUŠU O PROBLEMIMA U LJUBAVI: Sneki priznala ono što je godinama krila od javnosti!

Autor:

Zabava

26.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Sneki Babić otkrila detalje o svom privatnom životu i intimi

PEVAČICA OTVORILA DUŠU O PROBLEMIMA U LJUBAVI: Sneki priznala ono što je godinama krila od javnosti!

Foto: Printscreen

Sneki

O emotivnom životu pevacice Snežane Babic Sneki javnost malo zna. Ona nikada svoje partnere nije predstavljala u medijima, a kako sama kaže više voli kada je sama.

Foto: Promo foto

Snežana Sneki Babić

 


Sneki je nedavno otvorila dušu i otkrila kakva je kada se zaljubii, a odgovor na ovo pitanje ce sigurno iznenaditi sve.

-Ne bih mogla reci da sam se u životu vodila razumom što se tice nekih mojih privatnih stvari, to su uglavnom emocije kod mene. Volim kada nisam zaljubljena tada sam mirna, kada se pojave neki leptirici i kada su se pojavljivali nekada u životu, onda sam imala probleme - rekla je ona za Grand
Pevačica sa druge strane ističe da je ipak lepo biti zaljubljen, ali ipak u njenom slučaju ljubav funkcioniše na malo drugačiji način.

-Naravno da je lep osećaj biti zaljubljen, to vas diže i pokreće, ali ja više volim da budem mirna. Možda neobično zvuči, ali ja tako finkcionišem- zaključila je pevačica.

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Podsećamo godinama unazad decembar je mesec kada Savez estradno muzičkih umetnika Srbije dodeljuje najprestižnije nagrade za najzaslužnije predstavnike branše, pa tako ni sada nije bio izuzetak. Na svečanoj manifestaciji održanoj centru prestonice, predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović uručio je priznanja u nekoliko kategorija, pa je tako Svetlani Ceci Ražnatović zbog višedecenijske karijere uručena diploma estradnog umetnika, dok je Snežana Babić Sneki proglašena Nacionalnim estradno muzičkim umetnikom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vm

27.12.2023 08:38

Proglašena za nacionalnog umetnika kako bi kasnije mogla dobiti nacionalnu penziju. A jedino po cemu je poznata su duge noge. Mislim da ona ipak ima nekog ko je protezira iako je ceo ovaj tekst da je sama. Verovatno oženjen.