DA LI JE OVO HOLIVUDSKI LAZA RISTOVSKI: Razveo se u 69. godini, pa zaveo 21 godinu mlađu koleginicu (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored sličnosti, koje su mnogi povezali sa našim glumcem, najveća razlika je u tome što njegova navodna devojka nije potvrdila njihovu vezu.

DA LI JE OVO HOLIVUDSKI LAZA RISTOVSKI: Razveo se u 69. godini, pa zaveo 21 godinu mlađu koleginicu (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/J.Ilic, Instagram-anicalazicofficial

Holivudski glumac Kevin Kostner (68), koji je ovog leta objavio da se, posle 18 godina braka i troje zajedničke dece, razvodi od svoje 19 godina mlađe supruge Kristin Baumgartner (49) nedavno je u stranim medijima doveden u vezu sa dve decenije mlađom koleginicom Riz Viterspun (47). 

 

Foto: Tanjug/AP

Kevin Kostner se razveo od Kristin, pa počele da kruže glasine da je u vezi sa Riz


Neki su u tome videli sličnost sa našim glumcem Lazarom Ristovskim (71) koji je obelodanio vezu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić ubrzo nakon razvoda od supruge Danice, posle 42 godine zajedničkog života. 


Međutim, glasine o navodnoj romansi američkog para, koje su protekle nedelje bukvalno preplavile društvene mreže, na kojima je osvanula i anketa: "Priča se da je Kevin Kostner u vezi s Ris Viderspun. Volite li ovaj novi par?" zaustavila je PR služba poznate glumice, demantujući te navode. 


Ipak priča o njim već se zavrtela mrežama, a većina fanova se izjasnila da ne podržava njihovu navodnu vezu, dok kao glavni razlog ističe preveliku razliku u godinama. Tako su se nizali komentari poput sledećih:


- "Njih dvoje, stvarno?! Pa njemu je 68 godina!", "Nisam sigurna kako se osećam u vezi ovoga", "O Bože, nadam se da ovo nije istina" - samo su neki od komentara na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Pretpostavlja se da ih je zbližilo to što su se oboje nedavno razišli sa bivšim partnerima. 

Foto: Tanjug/AP

Riz Viterspun se takođe nedavno razvela od svog supruga Džima Tota


Naime, i Riz se, nakon 12 godina braka, ove godine rastala sa suprugom Džimom Totom, agentom za talente, s kojim ima dvoje dece. Za razliku od nje, koja se, reklo bi se, u miru razvela, Kevin je tek nedavno uspeo da spusti loptu sa bivšom suprugom i konačno postigne dogovor oko raspodele imovine i alimentacije. Navodno, Kristin je od njega zahtevala blizu 250.000 dolara mesečno kada mu je dostavila papire dan nakon što je obavestio decu o njihovom razlazu.

Spekuliše se da postoji mogućnost da je Kristin razbesnelo to što je glumac vesti o razvodu deci saopštio putem Zoom aplikacije, odnosno onlajn, pošto je bio na službenom putu. On je to navodno smatrao najboljom opcijom, kako za razvod ne bi saznali iz medija, međutim, mnogi misle da je upravo taj njegov potez povredio njihovu majku, te da je zbog toga odlučila da mu već sutradan uruči papire za razvod braka sa zahtevom o tako visokoj alimentaciji. Inače, pored dva sina Kejdena (15) i Hejsa (14) i ćerke Grejs (13), koje ima sa Kristin, Kostner je otac još četvoro dece iz prethodnih veza. Sa bivšom suprugom Sindi Silva ima odraslu decu Eni (39), Lili (36) i Džo (35), kao i sina Liama (26) iz kratkotrajne veze sa Bridžit Runi.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading