AFERA VESNE ZMIJANAC RASKRINKANA: Slavko Banjac ispričao sve detalje o najvećoj intimi!

Autor:

Zabava

28.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker kaže da je bio svedok mnogih Vesninih životnih trenutaka.

AFERA VESNE ZMIJANAC RASKRINKANA: Slavko Banjac ispričao sve detalje o najvećoj intimi!

Foto: youtube.com/printscreen

Poznati pevač Slavko Banjac progovorio je o odnosu s koleginicom Vesnom Zmijanac, kao i o njenim ljubavnim aferama.

On je istakao da ga posebne emocije vezuju za njegovu prijateljicu, s kojom ima duet "Ja imam nekog, a ti si sam", te da im se život prepliće od rane mladosti.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac nekad je palila i žarila estradnom scenom, a sada je pronašla mir na Bukulji

Kako je Vesna svojevremeno važila za jednu od najvećih zavodnica na estradi, Banjac priznaje da su mu u vreme kada su njih dvoje snimali svoj veliki hit mnogi zavideli.


- To je toliko jaka i velika priča. Naši životi se preklapaju od rane mladosti. U Kraljevu sam sazrevao kao muzičar i tu sam upoznao Vesnu, ali onda nas je život rastavio - otkrio je Slavko, pa se malo snebivao pre nego što je nastavio o njoj:


- Ne bi bilo fer da pričam šta je sve doživela i proživela u životu. Kakva su to bila udvaranja i od kakvih ljudi, a bio sam svedok mnogih njenih životnih trenutaka, ali je ona zaista fenomen-žena, sve je to izdržala. Sada joj Bukulja mnogo znači jer joj zaista treba mir, te turbulentne godine, ljubavi, emocije, one su ostale iza nje, ali i danas voli i ima potrebu da se zaljubi, to je neko moje mišljenje. Znam da opet želi neku ljubav da pršti.
Republika

Foto: ATA Images

Halid Muslimović je navodno bio velika ljubav Vesne Zmijanac

 

Folker je zatim ispričao da su se on i Zmijančeva nedavno sreli na zajedničkom nastupu.


- Vesna je dobro, hvala bogu, posle svega što je zadesilo ove godine i što je preživela, skoro smo zajedno radili. Gura svoju priču, vraća se, dobro je. Radovali smo se tom našem nastupu i bilo je fenomenalno. Inače, ne nastupamo često zajedno - rekao je Banjac, pa se dotakao još jedne estradne priče iz vremena kad je Vesna važila za veliku zavodnicu, a navodno bila zaljubljena u Halida Muslimovića.


- Taj period ne znam, da li je bila zaljubljena, verovatno da, mnogo je tu ljubavi bilo - kroz smeh je zaključio Slavko.


Sigurno snimamo još jedan duet!

 

Slavko Banjac, koji se pojavio na promociji albuma kolege i prijatelja Nedeljka Bilkića, govorio je i o novim pesmama, te otkrio da s Vesnom planira još jedan duet.


- Pesma s Vesnom Zmijanac. Ja sam to njoj prepustio, godinama traži tu pesmu, da li će je pronaći, ne znamo, ali ako bude pronašla, sigurno je snimamo - rekao je Banjac.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading