KEBINA ĆERKA SE PROBILA KAO PEVAČICA, A ONDA NAPRASNO NESTALA SA SCENE: Evo gde je sada i čime se bavi DA BI PREŽIVELA!

Autor:

Zabava

14.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerova naslednica u jednom momentu nije imala novca ni za hranu, pa je već iznajmljeni stan izdavala na dan.

KEBINA ĆERKA SE PROBILA KAO PEVAČICA, A ONDA NAPRASNO NESTALA SA SCENE: Evo gde je sada i čime se bavi DA BI PREŽIVELA!

Foto: Instagram.com

Ćerka poznatog folk pevača Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, koja već deceniju i po nije posetila Srbiju zbog statusa azilanta u postupku, koji ima u Americi, na sve načine pokušava da postane poznata i slavna u SAD, a za to vreme u javnost isplivavaju različiti detalji o njenom stvarnom životu u dalekoj zemlji. 

Da tamo ne živi nimalo lagodan život, kakav joj je u Beogradu omogućavao poznati otac, govori i to što je, prema informacijama koje su dospele u medije, u najtežim momentima navodno jela jednu kiflu dnevno, pa su joj roditelji Olja i Dragan čak finansijski pomagali. 

- Oni su je tada nagovarali da se vrati u Srbiju, ali Nataša za to nije htela ni da čuje. Zbog velikih troškova, koje je u jednom trenutku imala, ona se dosetila da stan, koji je i sama iznajmiljivala, izdaje na dan - otkrio je jednom prilikom upućeni izvor. 

Inače, Kebina Taša se otisnula u svet tako što je, kako je sama pričala, dobila stipendiju za prestižni Berkli, muzički koledž za koji je dugo skupljala pare baveći se u Srbiji muzikom koju navodno ne voli i otišla u Severnu Ameriku, tačnije Los Anđeles.

Republika

Foto: Instagram.com, ATA images

Dragan Kojić Keba molio je Tašu da se vrati iz Amerike, ali ona pošto-poto hoće da ostane

 

Međutim, detalji o njenom školovanju ostali su nejasni i sve se završilo na priči da je bila odličan student i da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Preko bare je navodno nastavila da se bavi komponovanjem muzike za američke serije i filmove, među kojima je i u horor "Coven", ali i da statira u raznim TV projektima.

Mediji su svojevremeno prenosili da je Taša u Americi imala ozbiljne probleme sa bivšim dečkom, koji ju je navodno prijavljivao i policiji za uznemiravanje. Iako je preko okeana, svaki Kojićkin blam do naših medija je stizao brzinom svetlosti. Tako su svi brujali kada je obrukala celu porodicu tako što se pojavila u jednom rijalitiju u kome ju je žiri ismejavao. 

Poput brojnih takmičarki Kojićka je odlučila da se prijavil za učešće u šou programu u kome je bila angažovana i agencija zadužena da odabrane kandidate dovodi pred kamere. S druge strane, žiri bira najbolje za bogate klijente, koji zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera, pa se iz tog razloga prijavljuju u rijaliti u kome se našla i ćerka našeg poznatog pevača. Nataša je htela da okuša sreću, ali ju je tročlana komisija ismejala zbog godina i izgleda, pa umesto da se dočepa milionera, osim što je ona ostala praznih ruku, ostala je i da se prepričava njena javna bruka. 

Kebina naslednica je u SAD znatno promenila svoj fizički izgled. Osim što je postala brineta, a telo dovela u formu, mnogi primećuju da se u međuvremenu podvrgla i raznim estetskim zahvatima, zbog kojih je takođe mnogi neretko prozivaju.

Foto: Instagram.com/natashakeymusic

Nataša Kojić u Srbiji je živela kao princeza na zrnu graška, a sada se potuca po belom svetu

Među poslednjim informacijama o njenom boravku u Americi, u kojoj je očito rešila da ostane po svaku cenu, jeste da se deklariše kao lezbijka, zbog čega je srpska javnost ostala skandalizovana. Iako nema sklonosti ka istom polu, to je uradila zarad papira, na koje još čeka, jer kao pripadnica LGBT populacije ima veće šanse da traži azil. 

Podsećanja radi, Nataša Kojić rođena je 1984. godine u Loznici, a u Beogradu je završila srednju školu i Muzičku akademiju. Prvi nastup je imala 2001. godine na Beoviziji na kojoj se pojavila sa pesmom "Sanjalica", a do odlaska u SAD 2008. godine, objavila je tri albuma.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

15.11.2023 07:28

Tesko se probiti u Srbiji. Ovde ti ni za sta ne treba ni talenat, ni skola, ni harizma... samo lova... i snimaj prijatelju sta god hoces. Koliko tresha se nakupilo i to je kao muzika. Tako i ova. Bila je ovde poznata, a sto nije tamo????? Sta ce odron, imaju ga na tone, ali nije na javnoj sceni kao kod nas.