SKRHANA BOLOM ZBOG SMRTI KUMA: Kebina ćerka se oprostila od Aleksandra Kodića, Mirku izjavila SAUČEŠĆE potresnim rečima!

Autor:

Zabava

31.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila iz Amerike i obratila svom kumu Mirku Kodiću!

SKRHANA BOLOM ZBOG SMRTI KUMA: Kebina ćerka se oprostila od Aleksandra Kodića, Mirku izjavila SAUČEŠĆE potresnim rečima!

Foto: Instagram.com/natashakeymusic, Foto Facebook, e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Nataša Kojić, ćerka Olje Kojić i Dragana Kojić Kebe, oglasila se iz Sjedinjenih Američkih Država i izjavila saučešće Mirku Kodiću zbog smrti sina Aleksandra Kodića. Harmonikaš je venčao Natašije roditelje, a nju je duboko potresla vest o smrti kuma.

Republika

Foto: Instagram.com/natashakeymusic

Nataša Kojić

- Počivaj u miru, naš anđele. Zašto tako rano. Veoma sam tužna i bet teksta - napisala je Nataša i objaivla Mirkovu i Aleksandrovu sliku, pa se obradila harmonikašu:

- Moje saučešće, dragi kume - dodala je ona.

Republika

Foto: instagram.com/natashakeymusic

Nataša izjavila saučešće Mirku

Podsetimo, Aleksandar je preminuo u svom stanu na Karaburmi u nedelju, u 30. godini. Sahrana će biti održana sutra, 1. novembra, na groblju Lešće.

- Aleksandar Kodić (1991 - 2023) iznenada je preminui dana 28. oktobra 2023 godine. Sahrana će se obaviti u sredu, 1. novembra 2023. godine u 14:30 časova na groblju Lešće. Opelo počinje u 14:00 časova. Ožalošćeni, majka Jasmina, otac Mirko, braća Vladimir i Aleksandar, sestra Rebeka, ujak Zoran, ujna Biljana, rodbina, kumovi i prijatelji - piše na Aleksandrovoj umrlici.

Republika

Foto: Republika

Aleksandrova umrlica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading