ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO CEO SVET PORUKOM: PRELEP gest najboljeg tenisera na svetu!

Autor:

Sport

25.12.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković poslao poruku fanovima preko društvenih mreža.

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO CEO SVET PORUKOM: PRELEP gest najboljeg tenisera na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najveći teniser svih vremena Novak Đoković čestitao je putem društvenih mreža Božić svima koji ga proslavljaju 25. decembra.

- Srećan Božić svima koji danas slave. Želim Vam, takođe, i Srećnu novu godinu, koja dolazi za nekoliko dana! Nadam se da će svi snovi da Vam se ostvare! Ja lično, želim mirniji svet, svet sa više razumevanja, ljubavi i saosećanja! Nadam se da ćemo imati divne teniske momente širom sveta. Idemo u novu 2024. godinu! Sve najbolje - rekao je Novak.

Đoković se već ranije u toku dana oglasio u vezi Božića i poslao poruku čestitke svim pripadnicima katoličke veroispovesti.

Želim svima koji danas slave srećan Božić. Srećni praznici - napisao je Nole na Tviteru.

Srpski as vremena da pošalje čestitku našao u jeku priprema za novu sezonu, u kojoj će pokušati da konačno osvoji kalendarski grend slem, kao i da mu pridoda zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Prvi zadatak da bi ispunio taj cilj imaće već početkom 2024. godine, pošto se od 14. do 28. januara u Melburnu igra Australijan open.

Nole će tada pokušati da osvoji 25. grend slem titulu, odnosno 11. u Australiji.

Podsetimo, Đoković je apsolutni rekorder po broju osvojenih grend slem titula, pošto u svojim vitrinama ima čak 24 pehara sa četiri najveća turnira. Srbin je Australijan open osvajao čak deset puta, trofej na Vimbldonu je podigao u sedam navrata, šampion US Opena je bio četiri puta, a triput se okitio titulom i na Rolan Garosu.

Takođe, Novak je rekorder i po broju pehara na Završnim mastersima, pošto je sedam puta bio osvajač takozvanog ATP finala.

Naravno, Srbin je prvi i po broju masters titula u karijeri, pošto ih je osvojio 40. Pritom, jedini je u istoriji koji je uspeo da trijumfuje na baš svakom turniru serije 1.000, a da stvar po njegove rivale bude još jezivija, Nole je to učinio dva puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading