FJORENTINA STIGLA DO NOVIH BODOVA! Verona srušena u samoj završnici

Autor: M. N.

Sport

17.12.2023

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viola sigurna na domaćem terenu

FJORENTINA STIGLA DO NOVIH BODOVA! Verona srušena u samoj završnici

Foto: Starsport

FK Fiorentina

Fudbaleri Fjorentine pobedili su večeras na svom terenu Veronu sa 1:0, u meču 16. kola italijanske Serije A. Pobedonosni gol za Fjorentinu postigao je Lukas Beltran u 79. minutu.

Fjorentina je zabeležila osmu pobedu u prvenstvu i sa 27 bodova zauzima petu poziciju na tabeli. Verona je na pretposlednjem, 19. mestu sa 11 poena.

U narednom kolu, Fjorentina će gostovati Monci, dok će Verona dočekati Kaljari. U istom terminu, Udineze i Sasuolo su u Udinama odigrali nerešeno 2:2.

Golove za Udineze postigli su Lorenco Luka u 36. i Roberto Pereira u 55. minutu. Sasulo je oba gola postigao iz penala, u 75. i 88. minutu, a oba puta siguran izvođač bio je Domeniko Berardi.

Takođe, pobedu su odneli i fudbaleri Intera, koji su savladali i Lacio sa 2:0. Inter je poveo u 40. minutu golom Lisandra Martinesa, a pobedu je obezbedio Markus Tiram pogotkom u 66. minutu.

Inter ima 13 pobeda i prva je na tabeli sa 41 bodom, četiri više od drugoplasiranog Juventusa. Lacio je bez pobede u poslednje dve utakmice i posle sedmog poraza zauzima 11. mesto sa 21 bodom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading