NADAL SLAVI POBEDU NA STARTU 2024! Rafa OTKRIO: "Ima šanse da..."!

Autor:

Sport

04.01.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je nakon plasmana u četvrtfinale Brizbejna, da misli da je odigrao dobar meč protiv Kublera.

NADAL SLAVI POBEDU NA STARTU 2024! Rafa OTKRIO: "Ima šanse da..."!

Foto: www.profimedia.rs

Nadal se plasirao u četvrtfinale ATP turnira serije 250 u Brizbejnu, pošto je danas pobedio Australijanca Džejsona Kublera sa 6:1, 6:2.

- Mislim da sam krenuo dobro u meč, bio sam vrlo odlučan. Video sam da Džejson može da igra dobro sa osnovne linije pa sam se trudio da budem što agresivniji. Mislim da je ovo bio dobar meč za mene. Imam priliku da opet igram sutra što je vrlo dobro za mene. Bio sam dugo van turnira i ne mogu da budem zahvalniji - istakao je Nadal za Eurosport.

Dodaje da su mu potrebni mečevi.

- Moram da nastavim da treniram. Poslednja dva meča i prvi dubl koji sam igrao i sati provedeni na terenu mnogo znače. Imam šanse da igram i to su dobre vesti za mene. Vratio sam se nakon dugo vremena i osećam da sam konkurentan i to je ono što želim - zaključio je Nadal.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Osvajača 22 Grend slem titule u četvrtfinalu turnira čeka još jedan predstavnik Australije, a to je Džordan Tompson, trenutno 43 igrač ATP liste.

Kralj šljake, podsetimo, nije igrao tokom cele prošle godine, još od Australijan opena u kome je završio učešće u drugom kolu, porazom od Mekenzija Mekdonalda iz Sjedinjenih Američkih Država 0:3 (4:6, 4:6, 5:7).

Posle toga se oporavljao od povrede mišića kuka, koji je operisao početkom juna u Barseloni.

Na turnir u Brizbejnu stigao je bez velikih očekivanja, što je i sam potvrdio pred njegov početak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Перагеније

04.01.2024 16:46

Важно да му није стало до рекорда...