KONGRESMENKA UDARILA NA RAFU: Monća Amerikanka na strani ĐOKOVIĆA! "Razočaravajuća NADALOVA ZAVIST, Novak najbolji sportista moderne ere"!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe reči Klaudije Teni.

KONGRESMENKA UDARILA NA RAFU: Monća Amerikanka na strani ĐOKOVIĆA! "Razočaravajuća NADALOVA ZAVIST, Novak najbolji sportista moderne ere"!

Foto: www.profimedia.rs

Povratak i ujedno izjave Rafaela Nadala u nedelji kada se posle godinu vratio na teren izazvale su brojne reakcije.

Naime, Rafa je u jednom od intervjua poručio da u GOAT-trci nije sve u statistici i da ga je Rodžer Federer impresionirao više nego Novak Đoković.

To se nije dopalo Amerikanki Klaudiji Teni, inače kongresmenki u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Razočaravajuća je Nadova zavist. Novak Đoković ne samo da je najbolji teniski igrač svih vremena, i to iz mnogo razloga, već je on moj izbor kao nabolji sportista moderne ere. Niko drugi nema takvu psihičku čvrstinu i gracioznost da savlada sve one nepotrebne prepreke i sitne političke trofeje koje su na njega više puta bacani - napisala je Klaudija Teni na Tviteru.

Foto: Starsport

Nole

Za razliku od Nadala, Đoković je ponovo pokazao svoju veličinu. Nole se oglasio u Australiji porukom dobrodošlice za Rafaela Nadala, svog najvećeg rivala, koji se na teren vratio u utorak u pobedi protiv Dominika Tima u dva seta, 7:5, 6:1. Naime, Đoković je ispratio Nadalov prvi nastup od prošlogodišnjeg Australijan opena tako što je u instagram-objavi napisao: "Dobro došao nazad!", uz Rafinu fotografiju.

- Bio je ovo veoma važan i emotivan dan za mene. Posle jedne od najtežih godina u karijeri dobio sam šansu da se vratim - rekao je Španac posle meča u Brizbejnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading