TRUDNA SANJA KUŽET! Evo u kom mesecu je voditeljka Zvezde Granda, čeka bebu OVOG POLA!

Autor: P. R.

Zabava

04.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka će po treći put postati majka!

TRUDNA SANJA KUŽET! Evo u kom mesecu je voditeljka Zvezde Granda, čeka bebu OVOG POLA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Kužet

Voditeljka emisije "Zvezde Granda", Sanja Kužet, kako se saznaje, u drugom je stanju.

Naime, lepa voditeljka i njen suprug Nemanja Živojinović, očekuju dolazak sina, a kako se Sanja nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, odlučila ja ode na trudničko bolovanje, ne završavajući tako sezonu emisije kao voditeljka, prenosi Grand.

Iako je poznato da Sanja Kužet čuva svoju privatnost, jednom prilikom je otkrila da je njena ljubavna priča sa suprugom Nemanjom Živojinovićem započela još u srednjoj školi.

Republika

Foto: E Stock

Sanja Kužet trudna

Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Kužet trudna

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading