USNIMLJENA TRUDNA VODITELJKA: Evo kako izgleda Sanja Kužet u četvrtom mesecu trudnoće!

Autor:

Zabava

18.01.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet uhvaćena je tokom kupovine!

USNIMLJENA TRUDNA VODITELJKA: Evo kako izgleda Sanja Kužet u četvrtom mesecu trudnoće!

Foto: printscreen/RTVPink

Sanja Kužet, poznata voditeljka, trenutno se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, a nedavno su je kamere uhvatile u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. U društvu prijatelja, posetila je jedan trgovinski lanac gde su kupili dosta potrepština za domaćinstvo. Uz pomoć prijatelja, Sanja je uspešno obavila kupovinu, iako je imala malih poteškoća sa nošenjem stvari, s obzirom da joj je ponestalo kesa. Iako je odlučno nosila kućnu hemiju u rukama, cela situacija je privukla pažnju ekipe "Paparaco lova".


Kao rezultat trudničkog bolovanja, Sanja Kužet je privremeno pauzirala svoj angažman u popularnom televizijskom projektu "Zvezde Granda". Odmor je neophodan kako bi se posvetila trudnoći i pripremila za dolazak trećeg deteta. Spekulacije o tome ko bi mogao zameniti Sanju već su u toku, a jedna od potencijalnih zamena je voditeljka Premijere, Bojana Lazić. Ranije je Sanju zamenjivala Sanja Ćulibrk, koja je dala izjavu za medije povodom ovog pitanja.

Tim povodom portal Republika nedavno je stupio u kontakt sa voditeljkom Pinka, kako bismo proverili o njenom novom angažmanu i transferu na muzičko takmičenje ,,Zvezde Granda". 

Emisija "Premijera Vikend Specijal" i "Zvezde Granda" su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo - poručila je kratko Bojana za Republiku. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bojana Lazić

Podsećamo, Sanja Kužet već ima dvoje dece. Sa sadašnjim suprugom Nemanjom Živojinovićem, ima sina Strahinju, dok je iz prethodnog braka dobila sina Andriju. Njen porodični život privlači pažnju javnosti, a trudnoća je dodatno učinila da mediji prate svaki korak ove poznate voditeljke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading