Evo zašto se Sanja Kužet nikad nije udala za čoveka sa kojim čeka trećeg sina

Autor:

Zabava

04.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Kužet objasnila splet čudnih okolnosti

Evo zašto se Sanja Kužet nikad nije udala za čoveka sa kojim čeka trećeg sina

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Kužet

Sanja Kužet obradovala je javnost priznanjem da je u blagoslovenom stanju, kao i da će dobiti trećeg sina. Kao što je poznato, voditeljka je u prvom braku dobila najstarijeg sina, a potom iz veze sa Nemanjom Živojinovićem drugog, a sada i trećeg. 

Sanja ne krije da Nemanja i ona nisu ozvaničili vezu, a kako tvrdi, ne postoji konkretan razlog već je reč o prevelikom broju obaveza.

Ja sam bila u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lepe uspomene, mislim iskreno to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla venčanicu, ne zato što nismo moj sadršnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim venčanjem bavimo. Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno - ispričala je Sanja u autorskoj emisiji Vesne Dedić.

Inače, iako je Sanja jedno od najpoznatijih televizijskih lica, Nemanju retko viđamo, mada ona tvrdi da ne beži od kamera. 

Ma ne, mi smo dugo zajedno. Normalno se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju - rekla je Sanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading