NAVIJAČKO-KRIMINALNI SUKOB U BORČI: Ranjeni mladić neće da otkrije ko je UBICA!

Autor:

Hronika

01.02.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačko-kriminalni sukob u Borči

NAVIJAČKO-KRIMINALNI SUKOB U BORČI: Ranjeni mladić neće da otkrije ko je UBICA!

Foto: Vladimir Lukić


Večeras oko 19 sati u Ulici Severina Bijelića u Borči, 23-godišnji mladić postao je žrtva navijačko-kriminalnog sukoba. Prema policijskim saznanjima, ovaj mladić već je bio poznat policiji, a njegovo tragično stradanje je rezultat sukoba koji je eskalirao u ovom delu grada.

**Identitet žrtve**

Iako je mladić ubijen, povređeni muškarac, takođe navijač, nije životno ugrožen. On je odbio da otkrije identitet napadača koji je na njega nasrnuo oštrim predmetom. Ova odluka dodatno komplikuje istragu koju sprovodi policija u okviru akcije "Vihor 3".

**Akcija "Vihor 3"**

Policija je odmah reagovala i započela akciju "Vihor 3" koja podrazumeva intenzivnu potragu za napadačem i oružjem kojim je zločin izvršen. Ova akcija sprovodi se kako bi se identifikovao počinilac i sprečilo dalje nasilje u ovom delu grada.

**Reakcija lokalnog stanovništva**

Nakon ovog tragičnog događaja, lokalno stanovništvo je uznemireno i zahteva brzu i efikasnu akciju policije kako bi se osigurala bezbednost u Borči. Građani su zabrinuti zbog eskalacije nasilja i apeluju na nadležne organe da preduzmu mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.


Navijačko-kriminalni sukob u Borči šokirao je lokalnu zajednicu i istakao potrebu za efikasnim merama kako bi se osigurala bezbednost građana. Policija nastavlja sa intenzivnom istragom u nadi da će identifikovati počinioce i sprečiti dalje nasilje u ovom delu grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading