REŠENA MISTERIJA! Evo koliko koštaju Novakove NAOČARI koje je nosio na meču Denvera! Pravljene su od POSEBNOG materijala!

Autor:

Sport

04.03.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je iznenadio sve fanove izgledom u Kripto centru.

REŠENA MISTERIJA! Evo koliko koštaju Novakove NAOČARI koje je nosio na meču Denvera! Pravljene su od POSEBNOG materijala!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nedavno je izazvao pažnju svojim pojavljivanjem na NBA meču između Los Anđeles Lejkersa i Denvera, gde su Nagetsi pobedili rezultatom 124:114.

Ono što je privuklo pažnju svih prisutnih bili su Đokovićeve posebne naočari, koje su upotpunile njegov sjajan stajling te večeri.

Naočari koje je Novak odabrao za ovu priliku pripadaju švedskom brendu i izrađene su od posebnog materijala. Ove naočari izrađene su od acetata na biljnoj bazi, čime se Novak pokazao kao osoba koja brine o očuvanju životne sredine.

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković i Nikola Jokić

Interesantno je i to da se za izradu svakog okvira ove vrste naočara potrebno nekoliko meseci, jer se svaki okvir pravi individualno i prema specifičnim zahtevima. Osim toga, njihov model poseduje japanske šarke, nerđajuće čelične niti i most za nos koji ima oblik ključa, što pruža ne samo sjajan osećaj, već i jak estetski utisak.

Ove naočari su okruglog oblika sa braon gradient staklima, a osnovni model košta oko 170 evra. Njihov jedinstveni dizajn i pažljivo odabrani materijali sigurno su doprineli savršenom stilu koji je Novak predstavio na ovom događaju.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoj besprekoran ukus i pažnju ka detaljima, istovremeno šireći svest o održivom i odgovornom pristupu modi i stilu života. Ova pojava definitivno je ostavila utisak kako na prisutne na NBA meču, tako i Noletove fanove širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading