VAŠINGTON JE MOČVARA, IDEMO NA BAJDENA KAO TERETNI VOZ! Brutalna poruka Trampa pred Super utorak

Autor:

Svet

04.03.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat republikanaca za predsedničke izbore pokušao je da umanji značaj poraza od Niki Hejli u Vašingtonu i najavio je ubedljiv trijumf u Severnoj Dakot

VAŠINGTON JE MOČVARA, IDEMO NA BAJDENA KAO TERETNI VOZ! Brutalna poruka Trampa pred Super utorak

Foto: Shuttestock, Tanjug/AP

Kandidat Republikanske stranke za predsedničku nominaciju Donald Tramp oglasio se danas povodom unutastranačkih izbora u Severnoj Dakoti, poručivši biračima da će danas celom svetu pokazati da su SAD "Trampova zemlja".

"Danas ćete pokazati celom svetu da je ovo Trampova zemlja i poslaćete poruku direktno pokvarenom Džou Bajdenu da dolazimo kao teretni voz ovog novembra", rekao je Tramp na video-snimku objavljenom na njegovoj društvenoj mreži TruthSocial.

Dodao je da će pobediti Bajdena, za kog je naveo da je "najlošiji predsednik u istoriji SAD".

"Učinićemo Ameriku ponovo velikom", poručio je Tramp.

Unutastranački izbori u Severnoj Dakoti biće održani danas, a Tramp je dosad pobedio na svim republikanskim izborima, osim u Vašingtonu gde je pobedu odnela njegova protivkandidatkinja Niki Hejli.

Tramp je poručio da su ti izbori nebitni i da se njima nije bavio jer je Vašington "močvara".

Niki Hejli ne znači mnogo pobeda u Vašingtonu jer je Tramp toliko ubedljiv trenutno i sa brojem dobijenih delegata i sa popularnošću kod birača da je njoj potrebno da sutra na Super utorak pobedi u više od 70 posto država.

Amerikanci će na Super utorak glasati u 15 država i jednom američkom teritorijom (Američka Samoa) i sva je prilika da će Tramp već u sredu imati toliku prednost nad Hejlijevom da bi bilo očekivano čak i da se ona povuče iz trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading