KAKVO BI TO BILO POJAČANJE ZA JOKIĆA! Nole uz šampionski tim Denvera slavio RUŠENJE KRALJA!

Autor:

Sport

03.03.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser među prvima čestitao Nikoli Jokiću na sjajnoj partiji.

KAKVO BI TO BILO POJAČANJE ZA JOKIĆA! Nole uz šampionski tim Denvera slavio RUŠENJE KRALJA!

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaši Denvera pobedili su u Kripto centru ekipu Los Anđeles Lejkersa rezultatom 124:114, a duel je obeležio Nikola Jokić.

Najbolji igrač Nagetsa je utakmicu završio sa 35 poena, 10 skokova i sedam asistencija, po čemu je bio ubedljivo najbolji pojedinac ovog susreta.

Među prvima, "Džokeru" je čestitao prvi reket sveta Novak Đoković, koji se u SAD priprema za učešće na Mastersu u Indijan Velsu.

Budući da je prethodnih dana trenirao u najčuvenijem gradu države Kalifornije, Nole je iskoristio priliku da odgleda duel prošlogodišnjih polufinalista Zapada, koji je i tada, kao i sada pripao Somborcu i družini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Nikola Jokić

Đoković se tu nije zaustavio, pa je posle meča otišao do svlačionice aktuelnog šampiona, gde je iskoristio priliku da se slika sa igračima Denvera.

Na ''šampionskoj'' slici pored srpskih asova Nikole i Novaka nalaze se još Džamal Marej, Eron Gordon i Pejton Votson.

Ova utakmica će ostati još i zapamćena po ulasku Lebrona Džejsma u istoriju NBA lige. ''Kralj'' je stigao do brojke od 40.000 i tako je postao prvi košarkaš ikada koji je uspeo da ubaci toliki broj poena u karijeri.

Podsetimo, "grumenje" je ovim trijumfom stiglo do šeste uzastopne pobede i značajno povećalo šanse da plej-of sačeka u samom vrhu Zapadne konferencije.

S druge strane, Novak već od ponedeljka startuje na Mastersu u "kalifornijskoj pustinji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading