KAKO JE SOMBORAC "PRETIO" DŽEJMSU! Jokić UPOZORIO Lebrona, pa do suza NASMEJAO ceo svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv detalj viđen je pre početka meča.

KAKO JE SOMBORAC "PRETIO" DŽEJMSU! Jokić UPOZORIO Lebrona, pa do suza NASMEJAO ceo svet! (VIDEO)

Foto: prinstcreen/Youtube

Lebron Džejms, jedan od najvećih košarkaša današnjice, ponovo je ispisao istoriju NBA lige.

U porazu njegovih Lejkersa od Denver Nagetsa rezultatom 114:124, "Kralj" Džejms je postao prvi igrač koji je prešao granicu od 40.000 poena. Ovaj podvig samo je još jedan u nizu impresivnih dostignuća četvorostrukog šampiona najjače lige na svetu.

Pored istorijskog trenutka na terenu, razgovor između Lebrona Džejmsa i Nikole Jokića pre utakmice privukao je pažnju javnosti. Kako su Amerikanci sa oduševljenjem primetili, njihov razgovor otkrio je i "Džokerovu" šalu kada je "pretio" da će zadržati Lebrona na osam poena.

- Zadržaćemo te na osam poena - rekao je Nikola, pošto je Lebronu trebalo da postigne poen više i da uđe u istoriju NBA lige.

Na opasku Somborca, prva zvezda Los Anđeles Lejkersa se samo nasmejao, ne uzimajući za zlo pošalicu Srbina.

Naravno, Džejms je prema očekivanjima tu granicu probio, postigavši 26 poena, ali ni to nije pomoglo domaćim košarkašima da izbegnu sedmi uzastopni poraz od Denver Nagetsa u isto toliko poslednjih međusobnih mečeva.

Ipak, kratak dijalog srpskog i američkog asa, kao i njihov smisao za humor oduševili su i komentatore ove utakmice, kao i brojnu publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading