ĆAO, NEMA VIŠE! Bivši igrač Zvezde i Partizana izveo PERFORMANS! Posle ZAKUCAVANJA zaradio ISKLJUČENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena u kojoj je učestvovao nekadašnji reprezentativac Srbije.

ĆAO, NEMA VIŠE! Bivši igrač Zvezde i Partizana izveo PERFORMANS! Posle ZAKUCAVANJA zaradio ISKLJUČENJE! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

U nedavnom meču 26. kola šampionata Grčke, Marusi je ostvario ubedljivu pobedu nad Apolonom rezultatom 99:73. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste neverovatna igra centra pobedničkog tima, Miroslava Raduljice.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je bio nezaustavljiv na terenu, ostvarivši dabl-dabl učinak sa 17 poena i 12 skokova. Njegova dominacija na parketu bila je ključni faktor u trijumfu kluba iz Patre.

Međutim, ono što je izazvalo dosta pažnje bila je situacija koja se desila pred kraj meča. Na samo tri minuta do kraja, bivši igrač večitih rivala je izveo atraktivan zakucavanje, pritom posvećujući ga nekome u publici.

Nažalost, ovaj gest nije se svideo sudijama, pa je Srbin dobio drugu tehničku, a samim tim i isključujuću ličnu grešku.

Ovaj neobičan incident doveo je do toga da iskusni centar napusti teren pre kraja meča, mašući navijačima na putu do svlačionice.

Miroslav Raduljica, poznat po svojoj fizičkoj dominaciji pod obručima, karijeru je gradio u klubovima poput FMP Železnika, Partizana i Crvene zvezde. Njegova pojava na terenu uvek izaziva pažnju, a ovaj incident samo je još jedan dokaz njegove neustrašivosti i harizme koju nosi sa sobom.

Bivši centar večitih ima internacionalno iskustvo i u NBA, nastupao je u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu za Milvoki Bakse i Minesotu Timbervulfs, dok je u Evropi igrao za: Borac, Efes, berlinsku Albu, Azovmaš, Panatinaikos, Armani, kao i kineske: Šangdong Lionse, Đijangsu Dragons, Zejlang i Gojang.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading