PEŠIĆ JASNO PORUČIO: Večiti treba da igraju Evroligu!

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova reč se daleko čuje.

PEŠIĆ JASNO PORUČIO: Večiti treba da igraju Evroligu!

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Alen Smailagić

Generalni direktor Bajerna, Marko Pešić, izneo je svoje mišljenje o potencijalnom učešću Partizana i Crvene zvezde u Evroligi i narednih sezona.

Sin selektora Srbije Svetislava Pešića ističe da ne vidi razlog zašto beogradski večiti rivali ne bi bili deo ove prestižne evropske košarkaške lige u budućnosti. On naglašava da je impresioniran radom i razvojem ova dva kluba u proteklih nekoliko godina, kako na sportskom planu, tako i u oblasti marketinga i privlačenja sponzora.

Ne znam da li se Partizan ili Zvezda brinu, ali ovako kako oni rade i šta su napravili u zadnje dve ili tri godine u strukturi kluba, u razvijanju. Ja na gledam samo sportski rezultat nego i marketing, sponzore, kako se klub razvija, to je sve po nekom mom ukusu, subjektivno gledano. Ako nastave tako da se razvijaju, ja ne vidim zašto oni ne bi bili u Evroligi i ubuduće - rekao je Pešić junior za "Sport klub".

Republika

Foto: Starsport

Marko Pešić

Košarkaši Crvene zvezde će u 27. kolu Evrolige u Minhenu odmeriti snage sa ekipom Bajerna, a ta utakmica zakazana je za danas (petak, 1. mart) od 20 časova i 30 minuta.

Sa druge strane, dok Marko priča o uspesima Crvene zvezde i Partizana, njegov otac popularni Kari govorio je o tome da večiti rivali ne treba da budu državni projekti, već da to treba da bude ostavljeno reprezentaciji Srbije, čiji je upravo on selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading