PRINC VILIJAM PRVI PUT POSLE DVA MESECA SPOMENUO SUPRUGU KEJT: Evo šta se s njom dešava

Autor:

Svet

01.03.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U odnosu na zdravstveno stanje kralja Čarlsa koji ima rak, situacija oko Kejt Midlton daleko je više obavijena velom misterije

PRINC VILIJAM PRVI PUT POSLE DVA MESECA SPOMENUO SUPRUGU KEJT: Evo šta se s njom dešava

Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam poslednjih dana ponašao se jako čudno, da ne kažemo misteriozno, pa su mnogi u Velikoj Britaniji počeli da se pitaju da li je sve u redu sa oporavkom princeze Kejt Midlton, posle operacije abdomena.

Princ Vilijam je u odnosu na zdravstveno stanje oca, kralja Čarlsa, u ovoj priči oko supruge daleko zatvoreniji i misteriozniji pa se Britanci s pravom pitaju šta se dešava u njihovoj kući poslednja dva meseca.

Vilijam se sada prvi put pojavio u javnosti otkako su se proširile glasine o tome gde se nalazi Kejt Midlton od njenog oporavka od "planirane abdominalne operacije" prošlog meseca.

Princ se u utorak sastao sa mladim ljudima u sinagogi "Vestern Marbl Arč" u Londonu gde je rekao da su i on i Kejt "izuzetno zabrinuti" zbog globalnog porasta antisemitizma, prenosi Njuzvik.

Dakle, Vilijam ponovo ništa direktno nije rekao oko oporavka supruge, ali je makar, utehe radi, otkrio da je živa i zdrava.

Teorije zavere o tome gde se nalazi Kejt Midlton eksplodirale su na internetu. Voljena princeza od Velsa poslednji put je viđena u šetnji do crkve na Božić 2023, i to u pratnji svog supruga princa Vilijama i njihovo troje dece – princa Džordža (10), princeze Šarlot (8) i princa Luisa (5).

Nikom živom na Ostrvu nije jasno zašto se Kejt više nigde ne pojavljuje i šta to kraljevska porodica krije oko njenog stanja, ako se zna da su bili daleko transparentniji kada je u pitanju rak od koga boluje kralj Čarls.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading