HOĆE LI JOVIĆ POJAČATI ZVEZDU? As Majamija odgovorio na pitanje koje zanima sve delije!

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije je velika želja kluba sa Malog Kalemegdana.

HOĆE LI JOVIĆ POJAČATI ZVEZDU? As Majamija odgovorio na pitanje koje zanima sve delije!

Foto: Starsport

Nikola Jović

Nemanja Vasiljević, generalni direktor KK Crvena zvezda, nedavno je govorio o tome da tim sa Malog Kalemegdana želi da dovede jednog igača iz NBA lige, koga podjednako žele ljudi u klubu i navijači.

Iako nije nikoga imenovao, nekako se veruje da je mislio na košarkaša Majami Hita Nikolu Jovića.

Republika

Foto: Profimedia

Nikola Jović

Baš tim povodom, reprezentativac Srbije je odgovorio na pitanje da li prati srpske klubove u Evroligi, kao i da li bi voleo da obuče crveno-beli dres.

Veliki sam fan Evrolige, što Zvezde, što Partizana. Imam mnogo više prijatelja u Zvezdi, tako da nekako njih malo više pratim. Stvarno mislim da se ove godine ulaže mnogo, to stvarno super izgleda i zadovoljstvo mi je da gledam oba tima. Iako možda Partizan ima bolje rezultate u Evroligi, eto prošle godine nisu otišli na taj Fajnal for. I ove godine se malo muče, Zvezda nikako da nađe neki perfektan ritam gde bi mogli da uđu u tu trku za plej-of, ali... Volim i jedan i drugi tim, dosta ih pratim. U jednom trenutku bih voleo da se vratim da zaigram za jedan od naša dva velika tima, pogotovo zato što sam igrao u Megi protiv oba i voleo bih da osetim sve što se tamo dešava - rekao je Jović za "Telegraf".

Jović je ove sezone u dresu Majamija odigrao 25 utakmica, od čega je na 17 bio starter, a u proseku je beležio šest poena, 4,1 skok i 1,8 asistencija za 17 minuta na parketu po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading