Nakon PROZIVKE koleginice, oglasio se Miloš Biković! Glumac poslao SNAŽNU PORUKU!

Autor:

Zabava

02.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je postao otac Biković se sve manje pojavlujuje u javnosti.

Nakon PROZIVKE koleginice, oglasio se Miloš Biković! Glumac poslao SNAŽNU PORUKU!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularnog glumca Miloša Bikovića sve ređe viđamo u javnosti otkako je postao otac budući da svaki slobodan trenutak od snimanja želi da provede uz sina Vasilija. Nekoliko dana nakon što se porodila njegova partnerka Ivana Malić glumac je objavio fotografiju u kojoj drži sina u naručju, što je izazvalo lavinu komentara.

Sada posle skoro dva meseca pauze od društvenih mreža Biković se ponovo oglasio i poslao snažnu poruku i to baš u trenutku kada je glumica Maša Đorđević izjavila da Biković "nije neki frajer", te su mnogi pomislili da je na taj način želeo da odgovori koleginici!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Youtube.com/K1 Televizija

 

- Nekada smo imali Gagu Nikolića, imali smo frajere i prave muškarce, današnji glumci nisu baš toliko muškarci. Miloš Biković i Viktor Savić su lepi momci, ali su više neka šminka, oni su lepi na svoj način, ali nemaju ono što bi se meni lično svidelo - rekla je zavodnica Nina iz filma "Nedelja" tokom gostovanja u podkastu Novosti, nakon čega je usledila Bikovićeva objava na Instagramu:

- Ne može se kupiti sve. Zapravo, ono najvažnije ne može se kupiti uopšte. Neka vam ovo proleće donese ono što u imenu nosi. Procvat i polet - napisao je glumac u opisu fotografije na kojoj mu sunce obasjava lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Prvi put otkako se ostvario u najvažnijoj ulozi u životu Biković se pojavio na nedavnoj proslavi Dana Beogradskog dramskog pozorišta. Tada je pred kamerama Republike otkrio kako se snalazi u ulozi roditelja.

- Nadam se da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života, videćemo kada to bude postalo malo intezivnije, za sada se svodi na plač, što moj, što njegov - rekao je Biković, pa dodao da ga ove godine čeka snimanje mnogih projekata.

Ova godina će biti zauzeta godina, zasićena projektima i već sada je raspored za ispunjen. Ima jedan film koji će biti u ruskokineskoj produkciji, zove se "Crvena svila", snimaće se u Kini, ali i u Rusiji. Igram ruskog carskog agenta, koji radi za komunstičku partiju, pokušava da pomogne nekim odbeglim Kinezima jer je za njima potera. Sada projekte biram po kvalitetu i po onome što ja kao glumac osećam - dodao je glumac tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading