BIKOVIĆEVE KOMŠIJE RAZVEZLE JEZIK: Ovo je ISTINA o glumcu, evo kako se ponaša prema susedima!

Autor:

Zabava

16.01.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Miloša Biković sve otkrile.

BIKOVIĆEVE KOMŠIJE RAZVEZLE JEZIK: Ovo je ISTINA o glumcu, evo kako se ponaša prema susedima!

Foto: RTS

Glumac Miloš Biković, poznat po svojim brojnim ulogama u popularnim filmovima i serijama, nedavno je zakoračio u novu ulogu - ulogu oca. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a Biković nije krio svoju radost zbog dolaska naslednika. Uz svoje poslovne uspehe, Biković sada ima još jedan razlog za slavlje i sreću.

Komšije koje žive u istom kraju gde i Biković, imaju samo reči hvale za njega. Govoreći o njegovoj skromnosti i pristupačnosti, ističu da je uvek ljubazan i voljan da se pozdravi sa svima. Često posećuje lokalne lokale, gde se druži s ljudima iz komšiluka, ali i sa poslovnim partnerima. Njegova komšinica ga opisuje kao veoma prizemnog i divnog momka, dok jedan od komšija ističe da je Biković uvek kulturno vaspitan i da ostavlja bakšiš, te da je pravi kavaljer.

Foto: Republika.rs

Miloš Biković

 

- Svi smo ispratili „Južni vetar", a gledamo i ostala njegova ostvarenja. Ne zamara ga da nam prepričava anegdote sa snimanja, stvarno je super lik - rekao je jedan od komšija za „Kurir", dok se komšinica dotakla i šuškanja kako je Miloš jedan od onih kome „nos para oblake".

- Viđamo ga sve češće, mislim da je više u Beogradu nego u Rusiji. Često me ljudi pitaju zbog čega mi je drag, jer deluje kao da mu je glava u zvezdama, pa im pričam da je Miloš veoma prizeman i divan momak - istakla je ona za pomenute medije.

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Miloš Biković

 

Povodom svog 36. rođendana, Biković je podelio snimak na kome sa oduševljenjem govori o svom nasledniku, nazivajući ga najvećim blagoslovom. Ova emotivna poruka oduševila je njegove fanove i pokazala koliko mu znači uloga oca.

Ova vest o Bikovićevom očinstvu sigurno će razveseliti njegove fanove, a glumac će se verovatno uskoro vratiti svom poslu, spreman da osvoji publiku novim ulogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

17.01.2024 22:49

Gospodin čovek