BIKOVIĆ STIGAO PO BEBU, A SVIMA JE PROMAKAO JEDAN DETALJ: Evo šta je Miloš uradio pred ulazak u porodilište!

Autor:

Zabava

13.01.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković došao je po svog naslednika i suprugu u porodilište.

BIKOVIĆ STIGAO PO BEBU, A SVIMA JE PROMAKAO JEDAN DETALJ: Evo šta je Miloš uradio pred ulazak u porodilište!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Proslavljeni srpski glumac Miloš Biković dočekao je najveći poklon za svoj 36. rođendan - rođenje svog sina Vasilija. Mališan je stigao na svet 9. januara, simbolično istog dana kada slavi i njegov ponosni otac. Biković je svoju radost podelio sa javnošću, objavljujući snimak sa proslave rođenja sina, gde se vidi kako u veselju, na ramenima prijatelja, uživa uz trubače i pesmu "Nesanica".

Mnogima je promaklo da je Biković doneo nosilicu za naslednika, a unutra je spakovan i mali jorgan, kojim će utopliti bebu. 

Iako Biković inače vodi računa o privatnosti, nedavno je odlučio da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli deo svog porodičnog doma u Beogradu. Na fotografiji se mogu videti ikone i portret Mila iz filma "Sunčanica", koji mu je doneo veliku popularnost na ruskom tržištu. Ovaj detalj otkriva da glumac ceni svoje korene i tradiciju, te da mu je porodični dom ispunjen toplinom i duhovnošću.


Ime Vasilije nije odabrano slučajno. Kako se danas obeležava dan Svetog Vasilija, pretpostavlja se da je ovo simboličan izbor imena za malog naslednika Bikovića. Iako su mnogi očekivali da će prvenac dobiti ime Stefan, s obzirom da je rođen na Svetog Stefana, ovo ime nije bilo u igri.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Miloš Biković stigao u porodilište

 


Biković je nedavno organizovao proslavu rođenja svog sina koja je trajala do zore, po tradiciji srpskih porodica. Na proslavi su učestvovali njegovi prijatelji, među kojima su bili i kolege sa klase Miodraga Radonjića, Tamara Dragičević, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Miloš Biković je dočekao ulogu oca sa velikim oduševljenjem, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje da vidi kako će se njegov životni put dalje razvijati sa malim Vasilijem u centru pažnje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading