OVAKO BIKOVIĆ PROSLAVLJA DOČEK SA TRUDNOM VERENICOM: Ivana Malić otvorila vrata doma, pokazala šta zaista Miloš radi - OVO sigurno ne očekujete!

Autor:

Zabava

31.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako Miloš Biković i Ivana Malić dočekuju 2024. godinu.

OVAKO BIKOVIĆ PROSLAVLJA DOČEK SA TRUDNOM VERENICOM: Ivana Malić otvorila vrata doma, pokazala šta zaista Miloš radi - OVO sigurno ne očekujete!

Foto: Instagram

Popularni glumac Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić uskoro će postati roditelji po prvi put. Ivana, koja je poreklom iz Crne Gore i po zanimanju pravnica, trenutno se nalazi u poodmakloj trudnoći, pa je par odlučio da praznike provede u toplini porodičnog doma.

Miloš Biković je iza sebe imao veoma napornu godinu tokom koje je radio na brojnim projektima. Nedavno je svetlost dana ugledao i nastavak filma "Sluga" u kojem tumači glavnu ulogu. Nakon mnogo obaveza, glumcu prija da se opusti u udobnosti svog doma uz suprugu koju voli.


Ivana je blizu termina porođaja, pa je njihova radost uskoro će biti upotpunjena dolaskom bebe. Udoban dnevni boravak, jelka i Miloš sa knjigom u ruci stvaraju idiličnu atmosferu koja je posebno važna za trudnu Ivana.

Srećni par je nedavno proslavio i prvu godišnjicu veridbe, a javnost je Ivana prvi put predstavljena na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2021. godine.

Ivana nije odolela da jedan poseban momenat podeli sa svojim pratiocima, prikazujući intimne trenutke sa suprugom na društvenim mrežama. Njihova ljubav i sreća sada će dobiti novo značenje dolaskom bebe.

Sa Ivaniinim terminom porođaja sve bliže, Bikovići su u završnoj fazi priprema za dolazak deteta. Očekuje se da će popularni glumac i njegova supruga, uz podršku porodice i prijatelja, dočekati ovaj važan životni trenutak sa velikom radošću i uzbuđenjem.

Miloš Biković i Ivana Malić s nestrpljenjem iščekuju dolazak bebe, a fanovi sa nestrpljenjem prate njihovu priču i raduju se zajedno sa njima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
N1n0

31.12.2023 20:39

Dabogda poginuo i ti i ona

Nece joj biti lako

31.12.2023 20:44

Covek je narcisoidni manijak, pasivno agresivni tip! Al ima para...🤔