BIKOVIĆ STIGAO PO SINA I SUPRUGU U PORODILIŠTE: Glumac ne skida osmeh sa lica!

Autor:

Zabava

13.01.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković stigao u porodilište po svoju izabranicu i sina.

BIKOVIĆ STIGAO PO SINA I SUPRUGU U PORODILIŠTE: Glumac ne skida osmeh sa lica!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Glumac Miloš Biković nedavno je postao otac sina Vasilija, zajedno sa svojom izabranicom Ivanom Malić. Oduševljenje koje je Biković pokazao prilikom dolaska u porodilište sa nosiljkom za bebu i torbom, jasno je ukazivalo na radost i uzbuđenje zbog dolaska njihovog naslednika, piše Blic.

Interesantno je da je Biković proslavio dolazak naslednika uz trubače, a na društvenim mrežama je podelio snimak sa ovog veselog događaja. Još jedan zanimljiv detalj je da će Ivanina izlazak iz bolnice sa njihovim sinom Vasilijem biti baš na dan kada Biković slavi rođendan. Očigledno je da će taj dan biti ispunjen posebnim emocijama i dvostrukim slavljem za popularnog glumca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


U opisu videa koji je podelio na društvenim mrežama, Biković je izrazio svoje oduševljenje dolaskom sina na svet. Njegove reči o duši i zahvalnost prijateljima dodatno su pokazale emotivnu stranu slavnog glumca u ovom važnom životnom trenutku.

 

 

- Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam njega… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac u opisu videa.

Miloš Biković je definitivno dobio najveći poklon za svoj rođendan, a njegova porodica se uvećala za još jednog člana, čime je ovaj period postao još posebniji za popularnog glumca. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, fanovi su oduševljeni vestima o dolasku malog Vasilija i ne mogu dočekati da vide prve slike porodice zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading