DRAGANA MIRKOVIĆ PRENELA ODLUKU SINA, MARKO TOTALNO OTPISAO OCA: Ne želi da ima veze sa Tonijem, sada je presekao!

Autor:

Zabava

30.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić je povukao šok potez, Dragana Mirković ga javno podržala, pa prenela njegovu odluku.

DRAGANA MIRKOVIĆ PRENELA ODLUKU SINA, MARKO TOTALNO OTPISAO OCA: Ne želi da ima veze sa Tonijem, sada je presekao!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Marko i Manuela Bijelić su iznenadili svoju majku, folk zvezdu Draganu Mirković, i pokazali su joj svoju bezuslovnu podršku usred priča o razvodu njihovih roditelja. Nakon uspešnog koncerta, pevačicu su naslednici odveli u Veneciju kako bi se opustila i odmorila.

Marko, kao i njegova sestra Manuela izbegavaju medije, ne žele da govore za njih, a sve manje se u poslednje vreme oglašavaju i putem Instagrama, sve u cilju da ne daju povoda za nove spekulacije.

Za razliku od oca koji iznajmljuje luksuzne automobile, Marko BIjelić nakon razvoda roditelja pokrenuo je biznis koji se tiče izdavanja kombija za duža putovanja ili dolaza sa aerodroma, a Dragana ga je podržala putem svojih društvenih mreža, pa podelila njegov nov snimak i dodatno izreklamirala novi biznis.

- Za uspeh u poslu svaki detalj je važan. Bitno vam je da poslovno putovanje ili transfer sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu budu na visokom nivou, sigurni i tačni - napisao je na početku opisa svog novog posla Draganin naslednik, a u kratkom videu svi su mogli videti o čemu se tu zapravo radi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mirković

 

Podsećanja radi, poznato je da pevačica živi u zamku Ebenfurt, a kako navodi jedan hrvatski portal, naslednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi joj pružili podršku.

- Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje - rekla je Dragana nedavno, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading