DECA DRAGANE MIRKOVIĆ OKRENULA TONIJU LEĐA?! Ne odvajaju se od majke tokom razvoda, pevačica otkrila da se nje NE STIDE!

Autor:

Zabava

30.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković ima bezuslovnu podršku dece u ovim teškim danima.

DECA DRAGANE MIRKOVIĆ OKRENULA TONIJU LEĐA?! Ne odvajaju se od majke tokom razvoda, pevačica otkrila da se nje NE STIDE!

Foto: S. Pikula

S. Pikula

Pevačica Dragana Mirković nedavno je javno obznanila da se nakon 24 godine braka razvodi od supruga Tonija Bijelića. Iako je pokušavala da spasi brak, poslednje tri godine njih dvoje su živeli odvojene živote. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala lavinu reakcija, uključujući podršku poznatih ličnosti koje su stale uz nju u ovom teškom periodu.

Ova informacija iznenadila je Draganine kolege, Dragana i Toni su 24 godine bili u braku i važili su za veoma skladan par, a tokom najveće ljubavi dobili su i dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.

Kako navodi 24sata.hr, deca su u ovom teškom trenutku odlučila da budu uz majku, pa joj pružaju utehu i snagu u ovim teškim danima.

Poznato je da pevačica živi u zamku Ebenfurt, a kako navodi ovaj hrvatski portal, naslednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi joj pružili podršku.

Republika

Foto: Dragan Kadić, promo

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje - rekla je Dragana za 24sata.hr.

Dragana je istakla da ostaje dosledna svojim principima i načinu života, te da će uvek gajiti poštovanje prema svom bivšem suprugu kao ocu svoje dece. Takođe, zamolila je medije da poštuju njihovu odluku i da ne povećavaju težinu trenutka kroz koji prolazi cela porodica.

- Ja se nisam udala za grofa, otisla sam u iznajmljenih 50 kvadrata, ali sa svojim imenom i prezimenom. Ne treba ti grof, sve same možemo, apsolutno mi niko nije trebao. Treba ti jedan divan čovek i dečica - rekla je Dragana u emisiji "Poželi pesmu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading