ŠOK! Stanija Dobrojević KRIŠOM stigla u Srbiju, pa se videla TAJNO sa BIVŠIM ZADRUGAROM? On objavio kadar sa OVOG mesta!

Autor:

Zabava

30.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se šokirali kada su videli da se Edis Fetić tagovao da se nalazi u Rumi!

ŠOK! Stanija Dobrojević KRIŠOM stigla u Srbiju, pa se videla TAJNO sa BIVŠIM ZADRUGAROM? On objavio kadar sa OVOG mesta!

Foto: Instagram.com

Stanija i Asmin

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Edis Fetić, izazvao je veliku pažnju javnosti objavom snimka u kojem se nalazi u mestu Ruma, gde živi poznata starleta Stanija Dobrojević. Ova objava izazvala je brojne spekulacije o mogućem susretu dvoje bivših učesnika rijalitija.

U videu koji je objavio na društvenim mrežama, Fetić je pokazao delove grada Rume i okolinu, uz komentar da se nalazi upravo u tom mestu. Odmah su se javile brojne pretpostavke da je Fetić došao u Rumu kako bi se video sa Stanijom Dobrojević, koja je navodno krišom došla u Srbiju iz Amerike.

Foto: Instagram.com

Edis Fetić posetio Rumu

 


Ova objava izazvala je burne reakcije javnosti, koja je sa velikom pažnjom pratila dešavanja oko potencijalnog susreta Edisa i Stanije. Mnogi su se pitali da li će se njih dvoje zaista sresti i kakav će to povod biti, s obzirom na turbulentan odnos koji su imali u rijalitiju "Zadruga".

Stanija Dobrojević već neko vreme živi u Rumi, udaljenom mestu u Srbiji, gde se posvetila privatnom životu i poslovnim poduhvatima. Sa druge strane, Edis Fetić je takođe aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog života sa pratiocima.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

 


Ova objava izazvala je lavinu komentara i spekulacija o mogućem susretu, ali za sada nema zvaničnih potvrda o eventualnom viđanju dvoje bivših učesnika rijalitija. Ostaje da vidimo da li će se ova priča razviti i kako će reagovati javnost na eventualni susret između Edisa Fetića i Stanije Dobrojević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading