OŠTRA REAKCIJA BIKOVIĆEVE ŽENE: Hitno se oglasila nakon što je naš glumac IZBAČEN iz hit serije!

Autor:

Zabava

03.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miloš Biković smenjen u seriji "The White Lotus", oglasila se njegova supruga, Ivana Malić!

OŠTRA REAKCIJA BIKOVIĆEVE ŽENE: Hitno se oglasila nakon što je naš glumac IZBAČEN iz hit serije!

Foto: Dragan Kadić

Miloš BIković i Ivana Malić

Odluka HBO produkcije da zameni glumca Miloša Bikovića u trećoj sezoni serije "The White Lotus" izazvala je oštre reakcije u srpskoj javnosti. Mnogi su izrazili razočaranje, ističući da su navijali za Bikovića kao jednog od prvih glumaca iz regiona koji bi postigao veliki uspeh u američkoj produkciji. Ovim povodom se sada oglasila i njegova izabranica, Ivana Malić, koja mu je nedavno rodila sina.

Naime, Ivana je u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram izrazila žaljenje zbog poteza pomenute produkcije.

Čini se da se američke kompanije plaše da stanu iza svojih odluka. Žao mi je zbog vas HBO - napisala je Bikovićeva izabranica.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić se oglasila nakon što je Miloš Biković smenjen u seriji "The White Lotus"

Nakon saznanja o odluci produkcije, Biković se oglasio na društvenim mrežama, ističući da se protiv njega vodi ciljana kampanja.

- Odrastao sam u zemlji razorenoj ratom. Kada sam imao 11 godina, dane i noći sam provodio u skloništu, dok je bombardovana moja zemlja i moj rodni grad. Takvu pustoš nikad nikome ne bih poželeo. Svakim danom je sve više sukoba svuda u celom svetu. Svaki od njih je različit. I svaki od njih je strašan. Voleo bih da svi oni prestanu i da pobedi princip ljubavi - rekao je Biković i nastavio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Danas se protiv mene vodi ciljana kampanja, koja kroz spoljni uticaj stvara ozbiljan presedan, bacajući senku na suštinu umetničke slobode. Rezultat takvog narativa je trijumf besmisla i poraz umetnosti. Počastvovan sam što sam izbaran da budem deo White Lotus-a, TV serije koju veoma uvažavam, i uz kolege koje izuzetno poštujem. Ipak, moje učešće u njoj nije moguće iz razloga koji su van domena kulture, i ja se neću poklanjati narativu koji ugrožava moj integritet. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene, a mojim kolegama želim veliki uspeh u novoj sezoni. Uprkos svemu, ja i dalje verujem da umetnost leči i da može da ujedini čovečanstvo. Stoga će moja uverenja i moja posvećenost umetnosti ostati nepromenjeni.

Podsećanja radi, glumac Miloš Biković našao se na udaru Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, koje ga je nazvalo "Putinovim glumcem" i optužilo da podržava genocid i krši međunarodno pravo. Takođe, prozvali su i HBO zbog odluke da izbaci srpskog glumca iz treće sezone hit serije "Beli lotus".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading