NAŠOJ PEVAČICI OSTALO JOŠ ŠEST MESECI ŽIVOTA! Potresna ispovest od koje PODILAZI JEZA: Na morfijumu sam, odstranili su mi OBE DOJKE!

Autor:

Zabava

27.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest od koje podilazi jeza: Na morfijumu sam, odstranili su mi obe dojke!

NAŠOJ PEVAČICI OSTALO JOŠ ŠEST MESECI ŽIVOTA! Potresna ispovest od koje PODILAZI JEZA: Na morfijumu sam, odstranili su mi OBE DOJKE!

Foto: printscreen

Niška pevačica Harijeta Simić, poznatija kao Harina, suočena je sa teškom borbom protiv karcinoma dojke koji se proširio na vrat, a zatim i na pluća. Kako je otkrila u detaljima svoje borbe sa ovom opakom bolešću, ona je pre dve godine saznala za dijagnozu raka dojke, nakon čega je podvrgnuta teškoj operaciji uklanjanja obe dojke.

Usledile su hemoterapije, a nakon dva meseca, lekari su joj saopštili da je izlečena. Međutim, nova promena na limfnim žlezdama ukazala je na to da se bolest vratila. Nakon operacije i upale pluća, bolest se proširila na pluća i dostigla četvrti stepen metastaze.

Pre dve godine sam saznala da imam rak dojke, a kako je već bilo kasno, odstranili su mi obe dojke. Išla sam na hemoterapije... Dva meseca kasnije su rekli da sam se izlečila. Ipak, kasnije su uočili promenu na limfnim žlezdama. Išla sam na kontrolu i biopsiju, bilo je kancerogeno - počela je priču pevačica.

Republika

Foto: printscreen

Pevačica Harijeta Simić boluje od najteže bolesti

- 31. oktobra prošle godine sam bila na operaciji, onda sam imala upalu pluća. Primila sam lekove. Na kraju sam završila kod grudnog doktora, puna su mi pluća... Metastaze su sa vrata prešle na pluća - kroz suze kaže ona, prenosi Telegraf, i moli za pomoć dobre ljude i one koji su u situaciji da to učine.

- Pijem morfijum, ali i tu je problem jer ne mogu da ga kupim u apoteci jer je narkotik. U jako sam teškoj situaciji. Kad bi neko znao, čuo za moj slučaj, možda bi mogao da pomogne. U bilo kom pogledu. Imala sam rak dojke, ali hajde, dosta ljudi se od toga spasi. Međutim, sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne.

Republika

Foto: printscreen

Pevačica Harijeta Simić boluje od najteže bolesti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aaa

27.01.2024 20:15

Strasno! Neka ti bog olaksa bolove i muke! Mlada! Sta je ovo!