"U PITANJU JE NEIZLEČIVA BOLEST...":Milica Dabović po povratku iz Amerike iznela šok-detalje o kumu Darka Lazića (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provela praznike kod Milana Cvetinovića, pa definnitivno shvatila da nisu jedno za drugo!

"U PITANJU JE NEIZLEČIVA BOLEST...":Milica Dabović po povratku iz Amerike iznela šok-detalje o kumu Darka Lazića (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović ponovo je raskinula sa kumom folkera Darka LazićaMilanom Cvetinovićem.

Naime, Dabovićka je nedavno boravila u Americi kod njega, gde je provela praznike, ali je šokirala javnost snimkom koji je potom objavila na Instagramu.

U snimku je istakla da je zaprepašćena sa kakvim je čovekom bila u vezi.

- Pored mog sina i mojih prijatelja, nešto što me je juče oduševilo, obradovalo i nasmejalo jeste video na koji sam naletela listajući Instagram. Ljudi, verujte mi, ja sam šokirana s kakvim sam likom bila. Ja nisam osoba koja bi bila sa takvim čovekom, u svakom smislu te reči - rekla je Milica u snimku koji je objavila, a potom i napisala:

 A onda posle godinu dana shvatiš da to nisu samo poroci, nego da je to neizlečiva bolest. Samo ću reći - hvala! Uz prave prijatelje, uz sina, prave ljude sve je mnogo lakše! Ko razume, shvatiće. Idemo dalje. Samo se pametni šale na svoj račun.

Inače, pred sam put na drugi kontinent Milica je govorila potpuno drugačije.

- Moj partner me čeka u Americi. Odoh, ćao, prijatno! Odoh u toplije krajeve. Do pomirenja je došlo, očekivalo se, videćemo, tek sad idem tamo da vidim šta se promenilo. Ne pričam više o tome, mirna sam, stabilna, to je najvažnije - rekla je Milica tada za Blic.

Podsećanja radi, Milica je sa kumom Darka Lazića više puta raskidala i mirila se s njim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading