SAZNAJEMO ZAŠTO JE PUKLA TIKVA KOD DŽINOVIĆA: Melina prevarila Harisa sa bivšim FUDBALEROM, ovo su detalji!

Autor:

Zabava

27.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da je Melina Džinović već duže vreme u šemi sa bivšim fudbalerom!

SAZNAJEMO ZAŠTO JE PUKLA TIKVA KOD DŽINOVIĆA: Melina prevarila Harisa sa bivšim FUDBALEROM, ovo su detalji!

Foto: ATA Images

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, Haris i Melina Džinović, nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su da stave tačku na svoju odnos i razvedu se. Ova vest odjeknula je poput bombe u domaćim mediima i javnosti, i tako izazvala brojne reakcije. Naširoko se spekulisalo koji bi mogao biti razlog njihovog raskola, međutim, kako saznaje Republika, u njihov brak se umešala treća osoba.

Naime, modna dizajnerka je već izvestan period u emotivnom odnosu sa bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspešnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

- Melina je već duže vreme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gde ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa decom - otkriva izvor za naš portal.

Republika

Foto: ATA Images

Razvode se Melina i Haris Džinović

Podsećanja radi, jedan od najpoznatijih estradnih parova na našim prostorima, Haris i Melina Džinović, odlučili su da okončaju svoj brak nakon punih deset godina zajedničkog života, navode domaći mediji. Iako su svoju emotivnu vezu započeli davne 2002. godine i iz te veze dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u braku su bili tek od 2014. godine. Međutim, kako tvrde dobro obavešteni izvori bliski porodici Džinović, njihov odnos već neko vreme nije bio onakav kakav su želeli, te su se odlučili na sporazumni razvod.

Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - istakao je izvor blizak porodici, preneli su domaći mediji.

Republika

Foto: ATA Images

Razvode se Melina i Haris Džinović

Džinović se, inače, ovim povodom oglasio za naš portal, ali je istakao da ne želi da komentariše navode u medijima.

Ne dajem izjave povodom toga, hvala - izjavio je Džinović kratko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Gaga

27.01.2024 16:28

Očekivano kad je ženio 30g mladju ženu. Pare ne mogu sve da nadomeste.

Odgovori 43 4
DD

27.01.2024 21:40

Nije ona njega nego on nju varao sa fudbalerom

Odgovori 30 10
Bojan

28.01.2024 02:31

Nije bivsi fudbaler.Ozenjen je i pozicioniran.

Odgovori 15 4
hola

28.01.2024 06:55

Šta ,,hvala,, folirant arogantni! Sve je to bila farsa sa 30 godina mladjom! Dejvid Koperfild, čuveni madjioničar, gej, plaćao je Klaudiju Šifer, da mu glumi verenicu, raspitajte se malo, to ceo svet zna . Ko zna u kakvoj su režiji bili ovo dvoje, samo ne znam odakle deca??? Živeo je u Španiji jedno vreme, u Monte Pegu, blizu Valencije, tada nije nosio šešir, nego gusarsku maramu, u društvu jednog starijeg beogadskog pevača. Svi španci su znali da je on gej, nema tu sumnje. Samo treba biti iskren!

Odgovori 27 6