PRVA SLIKA BIKOVIĆEVOG SINA: Glumac pokazao naslednika, JEDAN DETALJ je svima privukao pažnju (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula prva fotografija iz porodičnog doma!

PRVA SLIKA BIKOVIĆEVOG SINA: Glumac pokazao naslednika, JEDAN DETALJ je svima privukao pažnju (FOTO)

Foto: Dragan Kadić, shutterstock

Glumac Miloš Biković i njegova partnerka Ivana Malić nedavno su postali roditelji malog Vasilija, a sada je Ivana odlučila da podeli prvu fotografiju njihovog naslednika na svom Instagram profilu.

Ona se, naime, nije oglašavala nakon porođaja, a sada je odlučila da prekine ćutnju objavom svog naslednika. Međutim, kako bi zaštitila privatnos, Bikovićeva supruga je sakrila Vasilijevo lice, te mu možemo videti samo nogice u benkici bele boje sa malim žirafama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Vasilije je, inače, srpska varijanta grčkog muškog imena koje potiče od grčke reči "basileios", što znači "carski", "kraljevski". 

Podsećanja radi, komšije su otkrile da su videli srećnu baku Mariju, Miloševu majku, koja ne krije radost zbog dolaska unuka.

Ivanu nismo videli otkada se porodila, ona je sigurno uz bebu sve vreme dok Miloša viđamo kako juri - žuri na sve strane. Ipak, najradosnija je baka Marija, Miloševa majka koja ozari čitavu ulicu kada izađe. Čestitali smo joj i prosto vidite da žena lebdi od radosti. Sve su oni to zaslužili, divna su porodica - kaže komšija Rade.

Republika

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković dobili sina

Stizali su mesecima paketi na njihovu adresu, sobica je odavno bila spremna. Ivana je blistala u trudnoći, često smo je viđali samu, ali i sa Milošem u šetnji. Bila je aktivna trudnica. Ona je jedna prirodna devojka, koja se pristojno ponaša i isto tako oblači. Ne možete vi na njoj videti neke kristale i kič, ali ni brendove da “dreče”. Ni Miloš nije takav, da se hvali materijalnim stvarima. Njegova majka je ostala prizemna i ljupka žena uprkos uspehu sina - ističe Dana i dodaje:

Momci iz kafića su pre neki dan videli Miloša, pa su mu čestitali. Omiljen je u kraju. On je u duši još dete, što je za glumački poziv dobro, ali će biti dobar otac. To se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading