MAJKA NA TROTINETU ODVELA BOLESNO DETE KOD LEKARA: Na kraju ju je sačekala OVA KAZNA

Autor:

Svet

21.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetpetogodišnja Hrvatica iz Pitomače završila je na sudu zbog ugrožavanja sopstvene i bezbednosti deteta

MAJKA NA TROTINETU ODVELA BOLESNO DETE KOD LEKARA: Na kraju ju je sačekala OVA KAZNA

Foto: Shutterstock

Videvši da joj je dete loše, jedna nezaposlena Hrvatica iz Pitomače krenula je na trotinetu s njim kod lekara. 

Iako je znala da ovo što radi nije dobro, morala je da što pre s njim stigne do bolnice.

Zbog tog poteza završila je na sudu i moraće da plati nimalo naivnih 60 evra zbog ugrožavanja sopstvene i bezbednosti deteta, a tu su i troškovi postupka.

Prema ovonedeljnoj presudi, žena je kriva jer je prošle godine u junu, oko 11 sati, u Pitomači u Štrosmajerovoj ulici upravljala trotinetom bez zaštitne kacige na glavi.

Osim toga, nije se kretala trotoarom, već kolovozom. Majka se na sudu branila kako je njeno dete od 7 godina tog dana imalo visoku temperaturu, a kako nema automobil, vozila ga je trotinetom do doktora.

“Tom prilikom nisam imala kacigu na glavi i zaista sam se vozila preko pešačkog prelaza, a trebalo je da siđem sa trotineta i idem pešice. Tako su me zatekli policajci. Ali, u teškoj sam finansijskoj situaciji jer sam nezaposlena, imam dvoje dece, a muž ima skromnu platu. Žao mi je što je došlo do ovoga”, rekla je Martina.

Sutkinja je kaznila s ukupno 40 evra, a takođe mora platiti 20 evra troškove postupka. Kazna od 60 evra prilično će opteretiti njen skromni kućni budžet. Na presudu se može žaliti. Inače je dosad bila neosuđivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading