OVU MAMU SU SVI NAPALI U RESTORANU JER JE OVO DOPUSTILA SINU: Ljudima ne možeš udovoljiti, zbog njenog odgovora joj govore da je KRALJICA!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije očekivala "kritike" na račun ovog njenog poteza.

OVU MAMU SU SVI NAPALI U RESTORANU JER JE OVO DOPUSTILA SINU: Ljudima ne možeš udovoljiti, zbog njenog odgovora joj govore da je KRALJICA!

Foto: TikTok/printscreen

Žena po imenu Savana, je nedavno podelila uznemirujuće iskustvo koje je imala u restoranu dok je pokušavala da uživa u obroku sa svojim sinom i bakom.

Dok je pokušavala da vodi razgovor sa bakom, Savana je dala svom  jedanaestomesečnom sinu mobilni telefon da gleda svoj omiljeni crtani film

Neki gosti su izgleda imali problema sa ovim i "usputno" su ukorili mladu majku za njene postupke. Jedna žena čak se nagnula preko njihovog stola i upitala: "Šta smo radili pre mobilnih telefona?"na šta je Savanina baka odgovorila da niko nije nigde izlazio, i da je bilo dosadno. 

Republika

Foto: pixabay.com

Ova brižna majka se našla u neprijatnoj situaciji u restoranu

 

Drugi muškarac se takođe umešao, ali Savana ga je odlučila ignorisati, ali celo iskustvo ju je prilično razljutilo. U videu je izrazila svoju želju da ljudi prestanu da osuđuju roditelje koji se ponašaju na ovaj način i objasnila da postoji razlog zašto je njen sin bio na telefonu. Pomenula je da sa samo 11 meseci, on ne razume "da" i "ne" i slične koncepte, i da je gledanje crtaća jedino što bi ga smirilo.

Naglasila je da ako njen sin ne bi gledao omiljeni crtani film, gosti u restoranu bi zaista imali loše iskustvo u restoranu, zbog njih.

 

@savannahkthrower

Santa is on the way and he’s bringing all the goodies for my love! I could have never imagined how magical Christmas would be as a mom. The twinkling in his eyes and the smile from ear to ear will be forever engraved in my memory ♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

 

- Dakle, ne biste uživali, vaša večera ne bi bila prijatna. Bili biste ljuti na mene zato što moje dete ne gleda crtani film koji ga čini mirnim i smirenim - rekla je u videu, dodajući da u situaciji kada njen sin ne bi gledao video, oni bi sigurno tražili od konobara da zamole goste da napuste restoran.

- Roditelji već nose dovoljno krivice, ne treba da se osećaju sramno zbog vas - zaključila je u videu.


Ovaj incident osvetljava prisutni problem neželjene osude sa kojom se roditelji suočavaju, posebno u javnim prostorima. Takođe postavlja pitanja o društvenim očekivanjima u vezi sa roditeljstvom i potrebu za empatijom i razumevanjem prema negovateljima.

Savanin odgovor u susretu sa kritikama pokazuje izazove sa kojima se roditelji suočavaju na javnim mestima zbog dece. Jednostavno je - ljudima niko nikad nije udovoljio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading