MAJKA JE POŠLA DA JE BACI U DRINU, PA SU JE VRATILI KOD OCA KOJI JE ZLOSTAVLJAO: Jelenina priča će vas NAJEŽITI DO KOSKE - Kada je dobila dete sa Daunovim sindromom tada je PRELOMILA

Autor: N.J.

Lifestyle

30.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bez obzira na to šta se dešavalo i šta sam proživela, poenta je da me je sve to nateralo da potražim Božju pomoć", rekla nam je Jelena.

MAJKA JE POŠLA DA JE BACI U DRINU, PA SU JE VRATILI KOD OCA KOJI JE ZLOSTAVLJAO: Jelenina priča će vas NAJEŽITI DO KOSKE - Kada je dobila dete sa Daunovim sindromom tada je PRELOMILA

Foto: YouTube/ PRVA

Jelena Čačić danas je mama četiri ćerke. Kaže da su je često zvali "Smeško" i "Vesela" i da niko nije mogao ni da pretpostavi šta je doživljavala od najranijeg detinjstva. Ceo život imala je osećaj krivice, a o najvećim traumama i nedaćama koje je doživela govorila je u emisiji "Jutro na Prvoj" kod voditeljke Irine Vukotić.

- Mislim da moji roditelji kada su se uzeli nisu znali šta su tada želeli u životu, kao možda ni ja kada sam se udavala. Teklo je kako ne treba, nisu se baš slagali. Već u trudnoći, otac je tukao majku. Ona je otišla i rodila me kod svoje majke. Negde oko 11 meseci majka je pošla da me baci u Drinu, a komšija je sprečio. Verujem da je imala neki nervni slom, niko to ne bi tek tako uradio. Rekao joj je zašto tako nešto da uradi, bolje da me odnese ocu. Odneli su me. Otac se nije toliko obradovao, tvrdio je da nisam njegova, ali se kasnije dokazalo da jesam. Dok se otac nije oženio, ja sam sve komšinice zvala "mama" - kaže da je imala potrebu da ih tako zove jer su one sve pomagale sa kremama, pelenama.

Foto: YouTube/ PRVA

Jelena Čačić govorila je o zlostavljanju od strane oca

Tokom tih godina života tvrdi da je bilo "svačega", odnosno da joj uopšte nije bilo lako da se nosi sa teškoćama.

- Otac se posle oženio, i sve više je pio. Sećam se da se igrao sa mnom i mislila sam da me voli. Što je više pio, bio je agresivan. Tukao je moju maćehu, to je bilo strašno. I mene naravno. Nije da nisam imala kome da se poverim, nego nisam ni smela. Najmanje 15 godina ćutala sam da sam da sam bila silovana - objašnjava da se to dogodilo u tinejdžerskom periodu, a imala je strah od oca da tako nešto ispriča:

- Nisam imala poverenja u oca. Verovala sam ako njemu kažem da će mi biti gore nego ako ne kažem, da će osuditi mene. Dugo godina sam se stidela toga i birala sam muškarce koji će me izgleda još više kazniti.

Njena četvrta ćerka rođena je sa Daunovim sindromom, a ona tvrdi da je sa posebnim razlogom njoj Bog baš Milicu dao. Kada je prvi put videla rekla joj je da će "Osvojiti svet zajedno".

Ekipa "Republike" stupila je u kontakt sa Jelenom, koja je još jednom istakla značaj vere za sve što joj se dogodilo i tvrdi da joj je to pomoglo da se oporavi.

- Bez obzira na to šta se dešavalo i šta sam proživela, poenta je da me je sve to nateralo da potražim Božju pomoć. Gospod se na moj poziv odmah odazvao i trenutno doneo mir i ljubav u moje srce i promenio moj život. To svedočanstvo, ako je jedna osoba razumela, ja ću biti srećna. Većina se saosećala sa mojim bolom, ali to nije ono što sam želela da postignem. Isus je promenio moj život. Možda se zbog moje priče još neko ohrabrio da s nekim podeli svoj problem, da prestane da trpi zlostavljanje, i poveruje da nije sam/a. Možda se neko ohrabri i iskorači iz svoje strašne stvarnosti - poručila nam je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading