"ŽENA NIJE NORMALNA": Dala je BEBI da se OVIM igra , snimila i napravila opšti HAOS na internetu (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

29.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi komentari podelji, mnogi je podržavaju.

"ŽENA NIJE NORMALNA": Dala je BEBI da se OVIM igra , snimila i napravila opšti HAOS na internetu (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Mama Holi je nedavno postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila video eksperimenta sa svojom desetomesečnom ćerkom. Umesto standardnih igračaka, odlučila je da joj ponudi neobične predmete poput pseće posude, plastičnih boca i kuhinjskih pomagala. Ova nekonvencionalna ideja izazvala je različite reakcije među korisnicima društvenih mreža.


Video snimak koji je mama Holi podelila na svom TikTok profilu brzo je postao viralan, a komentari su se razlikovali. Dok su neki izrazili zabrinutost zbog potencijalne opasnosti određenih predmeta, poput pseće posude, drugi su podržali ideju i istakli važnost istraživanja za dete.

 


Jedan korisnik je komentarisao: "Kad si već dala detetu opasne stvari, mogla si joj dati i kutiju sa alatom." Ovakvi komentari ukazuju na brigu za bezbednost deteta, ali istovremeno naglašavaju potrebu za raznolikim igračkama i predmetima za istraživanje.


Dok su pojedini korisnici kritikovali mamu Holi zbog nedovoljne pažnje prema detetu, drugi su podržali ideju istraživanja i raznolikosti u igri.

- Ovo je genijalno! Nadam se da joj se svidelo -  napisao je jedan korisnik.

-Deca bi se ionako radije igrala sa ovakvim predmetima. Igračke im brzo dosade - dodao je drugi.


Ovaj eksperiment pokrenuo je široku raspravu o pristupu igri i razvoju deteta, ističući važnost balansa između tradicionalnih igračaka i nekonvencionalnih predmeta za istraživanje.


Eksperiment koji je mama Holi sprovela sa svojom ćerkom izazvao je različite reakcije među korisnicima društvenih mreža. Dok su pojedinci izrazili zabrinutost i kritiku, drugi su podržali ideju i istakli važnost raznolikosti u igri i istraživanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading