"ON JE SAMO MOJA BEBA": Sestra je prigrlila brata a onda je OVO šokiralo roditelje (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

28.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova devojčica je pokazala kako se voli brat!

"ON JE SAMO MOJA BEBA": Sestra je prigrlila brata a onda je OVO šokiralo roditelje (VIDEO)

Foto: instagram/pubity

Veza između starije sestre i mlađeg brata često je duboka i neraskidiva. To je odnos koji se gradi od najranijih dana detinjstva i često traje kroz ceo život. Jedan preslatki primer ove jedinstvene ljubavi nedavno je postao viralan na internetu.


U videu koji je postao viralan, snimljeno je kako mala devojčica nežno brine o svom mlađem bratu.

Iako su deca uglavnom ljubomorna kada dođe novi član porodice, sa ovom devojčicom to nije bio sluačaj. Ona je jedva dočekala da se njen brat rodi.

Republika

Foto: instagram/printscreen/pubity

Devojčica je zabranila da roditelji prilaze njenom bratu

 

Ona ga čvrsto grli i izjavljuje da će ga čuvati hiljadu minuta, dok je samopouzdano najavila da će ga odvesti u prodavnicu da mu kupi igračke i da će ga hraniti mlekom iz bočice. Ovaj neodoljivi snimak oduševio je mnoge korisnike interneta, koji su u komentarima izrazili divljenje prema ovoj nezi i ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pubity (@pubity)

 


Komentari na ovaj preslatki video bili su izuzetno pozitivni, a među njima su se posebno istakle reči podrške i divljenja.

 

 

Mnogi su istakli da je ova devojčica svom bratu najbolji prijatelj za ceo život, dok su se drugi našalili kako bi trebalo sačuvati ovaj snimak i pokazati ga deci kada počnu da se svađaju kao tinejdžeri. Jasno je da je devojčica već zaštitnički nastrojena prema mlađem bratu i da neće dozvoliti da mu se bilo šta loše desi. Čuvaće ga i biti mu oslonac kroz ceo život, što je veliki plus i za roditelje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading