DETE JE UMIRALO DOK SU LEKARI GOVORILI DA JOJ NIJE NIŠTA: "Slali su me kući sa običnim LEKOM", nesrećna majka u OČAJU!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

26.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka se kaje što na vreme nije reagovala.

DETE JE UMIRALO DOK SU LEKARI GOVORILI DA JOJ NIJE NIŠTA: "Slali su me kući sa običnim LEKOM", nesrećna majka u OČAJU!

Foto: Shutterstock

Da majke u 99 odsto slučaja znaju šta je najbolje za njihovo dete, ova priča je pokazatelj. Mama po imenu Kler je išla od "doktora do doktora" govoreći im da njena šestogodišnja ćerka nije dobro ali oni su joj govorili da je ona samo paranoična i da je mala Eva savršeno zdrava. 

Provela je 18 meseci moleći svakog lekara opšte prakse za pomoć, ali su je slali kući sa paracetamolom.

Republika

Foto: Shutterstock

Da je devojčica došla kasnije, bilo bi kobno

 

Malena devojčica se žalila na glavobolje, a onda se narednih nekoliko meseci stanje toliko pogoršalo da je ona bila jako umorna, te je i povraćala više puta nedeljno. Sve je postajalo intenzivnije i gore, prenosi "Mirror". 

Kler je rekla da su joj lekari govorili da možda njena devojčica možda laže o ozbiljnosti njene situcije i da preuveličava. 

- Nastavila sam da idem kod raznih lekara opšte prakse, ali su je nazivali lažljivicom i govorili kako nije moguće da tako malo dete ima glavobolju svaki dan - rekla je majka. 

Nakon nekoliko meseci jedan od lekara je rekao da ako je glavobolja toliko česta je već ogroman razlog za brigu. Devojčica je bila sve lošije, počela je da gubi ravnotežu i pada.  

- Predugo smo čekali i bili na običnom lekovima a ništa se nije menjalo. Ne znam kako se sve ovo dopustilo, život devojčice tako lako da se otpiše s tvrdnjom da joj nije ništa - rekla je nesrećna majka. 

Dok je čekala uput za bolnicu, majka je ušla u sobu kako bi probudila Evu za školu, ali ona nije mogla pomerati glavu, ni na jednu stranu.  Plakala je i molila za pomoć, te su momentalno otišli u bolnicu. 

Doktor je tada samo pogledao i odmah poslao na skeniranje mozga,  nakon deset minuta su saznali da mala Eva ima možda tumor na mozgu.

- Morala sam se boriti za to da ona dobije potrebnu pomoć. Poznajtem svoje dete, znala sam da nešto nije u redu. Ja se osećam krivom što sam dozvolila da ta "masa" postane toliko velika da se našla u životnoj opasnosti. Ako postoji jedna stvar koju mogu izvući iz ovoga, to je vjerujte svom majčinskom instinktu - rekla je majka za kraj. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading