MEGA REAGOVALA EKSPRESNO: Hrvat stiže da zameni TOPIĆA!

Autor:

Sport

28.12.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prepuštaju ništa slučaju.

MEGA REAGOVALA EKSPRESNO: Hrvat stiže da zameni TOPIĆA!

Foto: AdmiralBet ABA liga

Odlična vest za sve zvezdaše je pristigla pre dva dana kada je ozvaničen povratak Nikole Topića u Crvenu zvezdu Meridianbet. Iako mlad, među svim pristalicama crveno-belih vlada optimizam da bi u dobroj meri mogao da "zakrpi" odlazak Šabaza Nejpira, mada, ruku na srce, to i nije toliko teško. Vanserijski talenat je proveo godinu za nama na pozajmicama u OKK Beogradu i Megi gde je pokazao sav suvi kvalitet što je nateralo stručni štab tima sa Malog Kalemegdana da ga što pre vrati u svoje redove.

Republika

Foto: prinskrin

Topić po dolasku u Zvezdu Meridianbet

Mega je tako ostala bez najboljeg igrača ove godine i prve opcije na pleju, ali, "ružičasti" ne žele ništa da prepuštaju slučaju pa je uprava beogradskog tima reagovala ekspresno dovođenjem zamene.

U pitanju je član Splita Lovro Gnjidić koji nije ni otputovao sa ekipom u Podgoricu gde ih očekuje meč protiv Studentskog centra. Osim toga, u čitavu priču je uključena i Cedevita Junior pošto će iz nje u Split stići Vito Kučić. Gnjidić će sa sobom doneti još mladosti u redove Mege, pošto se radi o 22-godišnjem igraču.

Gnjidić je karijeru počeo u zagrebačkjoj Ciboni 2020. godine, da bi u sezoni 2022/2023. bio član Cedevita Olimpija pre odlaska u Split. Ove sezone je Gnjidić u Splitu prosečno imao učinak od 3,4 poena i 2,8 asistencija.

Prvu priliku da se pokaže u Megi imaće protiv Cedevita Olimpije za Novu godinu 31. decembra u poslednjem kolu AdmiralBet ABA lige ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading