SUKOB DVA PARTIZANOVA DŽELATA: Megini klinci PONOVO sjajni!

Autor:

Sport

25.12.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč je viđen na Novom Beogradu.

SUKOB DVA PARTIZANOVA DŽELATA: Megini klinci PONOVO sjajni!

Foto: Starsport

KK Mega

U duelu dva ovosezonska Partizanova dželata, košarkaši Mege slavili su protiv Igokee sa 92:76 u meču 13. kola AdmiralBet ABA lige. 

Sam rezultat ne pokazuje na najbolji način sve ono što se dešavalo u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu. Gosti iz Laktaša bolje uškli u meč i prvu četvrtinu dobili sa 24:19. Ipak, usledio je brzi odgovor domaćih.

Usledio je preokret preko odličnih Miljenovića, Plavšića i Topića koji su predvodili napad, pa je stigla i serija poena za preokret na poluvremenu - 41:37.

Po dolasku sa odmora, izabranici trenera Marka Baraća nastavili su u istom ritmu. Domaći su prelomili meč u ovom periodu koji dobili 30:16, a do kraja, gosti nisu uspeli da se vrate, pa je poraz bio neminovan.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je izvanredni Stefan Miljenović sa 24 poena i 6 skokova. Još jednu fenomenalnu partiju je pružio verovatno najveći talenat srpske košarke Nikola Topić koji je ubacio 18 poena, uz još 6 skokova i 9 asistencija, dok je Uroš Plavšić postigao 13 poena. Sa druge strane, u timu Igokee najefikasniji je bio Nikola Marić sa 14 poena, a pratili su ga Dragan Milosavljević i Stefan Mudi sa po 13 poena.

Posle ove pobede, Mega je sada na 8. mestu ABA lige sa skorom od 6 pobeda i 7 poraza, dok je Igokea na 4. mestu sa 9 pobeda i 4 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading