ŽELJKO ZAGRMEO POSLE PORAZA PARTIZANA: Večeras MNOGI nisu bili na utakmici...

Autor:

Sport

24.12.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza od Zadra, Željko Obradović je govorio za medije.

ŽELJKO ZAGRMEO POSLE PORAZA PARTIZANA: Večeras MNOGI nisu bili na utakmici...

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su večeras na gostovanju u meču 13. kola AdmiralBet ABA lige od ekipe Zadra rezultatom 84:68. Jeste ubedljiv poraz ono što boli navijače Partizana, ali ono što prvenstveno može da ih zabrine je nemoć i vrlo upitno zalaganje kada se radi o utakmicama na Jadranu.

U susret porazu, na pitanja o meču je odgovarao Željko Obradović, trener gostujuće ekipe. 

- Želim da čestitam ekipi Zadra na pobedi. Milsim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, neuporedivo više želje, agresivnosti. Srećan Božić svima koji slave, kao i što vama želim srećan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije - rekao je sa poštovanjem popularni "Žoc".

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

U toku duela je u svim medijima, kao i na zvaničnim internet nalozima Partizana, osvanula informacija kako je Džejlen Smit zvanično novi igrač crno-belih. Ipak, objave su obrisane, tako da je Željko rekao nešto i o tome. 

- Nemam pojma, stvarno ne znam, mislim da je mnogo važnije da se bavim ovim ovde - naglasio je Obradović.

Za kraj, Željko se dotakao i velikog premora koji doživljava njegova ekipa usled gustog rasporeda. 

- Jasno je ako sam primoran da prvi tajm-aut zovem posle nepunih dva minuta igre kako smo krenuli. Sve ono što smo pripremali, dogovarali se... Bili smo ovde tri dana, došli smo u petak ujutru, ali su imali taj dan slobodno ceo. Mislio sam da će im to pomoći da se odmore u glavama, ali večeras mnogi nisu bili na utakmici - završio je trener crno-belih.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading