OBRADOVIĆ DOBIO TOPAO DOČEK U ZADRU: Evo kako su Hrvati pozdravili trenera Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.12.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan na poluvremenu gubi sa 13 razlike od protivnika, ipak odgovor crno-belih na aplauze nije izostao.

OBRADOVIĆ DOBIO TOPAO DOČEK U ZADRU: Evo kako su Hrvati pozdravili trenera Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana trenutno gostuju Zadru u Hrvatskoj u okviru 13. kola AdmiralBet ABA lige. Rezultat na poluvremenu je poražavajuć za crno-bele s obzirom da gube rezultatom 47:34. 

Ono što je sa ove utakmice ostalo upečatljivo jesu gromki aplauzi koje je trener Partizana. Željko Obradović dobio od publike sa tribina.

Partizan je ubrzo na društvenim mrežama objavio taj snimak, zahvaljujući se pristalicama hrvatskog predstavnika.

- Gospodin Željko Obradović - stoji u objavi na društvenim mrežama aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige. 

 

 

Obradović je u svojoj trenerskoj karijeri osvojio ukupno 64 trofeja i priznanja. Među njima se ističu devet titula u Evroligi koju je osvajao s pet različitih klubova pri čemu je čak osamnaest puta bio član fajnal fora najelitnijeg evropskog takmičenja. Pored uspeha koje je ostvario na klupskom, Obradović se i te kako istakao i na reprezentativnom nivou. S reprezentacijom SR Jugoslavije bio je prvak Evropskog prvenstva 1997. i Svetskog prvenstva 1998.

Trenutno sa Partizanom pokušava da izbori nova ostvarenja u Evroligi. Partizan se nalazi na šestom mestu u Evropi, odnosno tek na trećem mestu u AdmiralBet ABA ligi. Eventualni poraz od Zadra bi Partizanu skoro u potpunosti onemogućio da osigura prednost domaćeg turnira na završnom turniru, s obzirom na dobre partije koje večiti rival crno-belih pruža u AdmiralBet ABA ligi. . 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading